-
Koledzy lampy są już założone :D Było z nimi troszke roboty, ale dzięki waszym uwagą poszło bez większych problemów. Do lamp założyłem żarówki Blue Osrama i całość po regulacji świeci bardzo przyzwoicie. Szkoda tylko, że producent tych lamp (FK/Depo) nie pomyślał o użytkownikach samochodów z turbinami-musiałem poprzycinać tylne zaślepki/zatyczki lamp tak aby ta zaślepka weszła obok kanału doprowadzającego powietrze do turbiny. Ze zderzakiem dałem sobie radę sam, od naciągania zderzaka na nadkola trochę bolą palce :D Dziękuję wszystkim osobą dzięki, którym zamontowałem lampy bez problemów. Pozdrawiam
-
Koledzy czy moglibyście się wypowiedzieć na temat waszych odczuć co do jakości oferowanego światła po wymianie oryginalnych lamp przedliftowych na lampy FK typu angel eyes?? Ja po wymianie mam bardzo mieszane odczucia, może problem tkwi w tym, że do tej pory jeździłem na zwykłych lampach, a soczewki które mam teraz dają inny charakter światła. Proszę o wszelkie opinie.
-
Po zmianie na soczewkę zauważyłem polepszenie oświetlenia drogi. Na początku też miałem Depo. jednak jak założyłem do nich HIDy to dopiero zauważyłem naprawdę dobrze oświetloną drogę. I tak uważałem, do momentu jak założyłem ori xenon...Ci co mają wiedzą o czym mówię:-) teraz dopiero jestem zadowolony z świateł. Apetyt rośnie w miarę jedzenia...a Tobie polecam xenon:-)
Pozdro
-
Witam.planuje zmienic lampy na polifty,lampy sa jednak bez silniczkow a sprzedawca zapewnia mnie ze silniczki z lamp przedliftowych beda pasowaly.I tu moje pytanie czy aby napewno?
-
-
Ok.Jutro planuje sie za to zabrac.Tylko ostatnie pytanie czy do montazu potrzebne mi sa jakies kostki czy cos takiego?czy bez tego mozna sie obejsc?
-
Powiedzcie mi...czy to sa lampki pod xenon czy zwykle poliftowe :)
http://images43.fotosik.pl/54/6a0abcef24b458edm.jpg
-
to jest xenon, poznać go od przodu można po małej soczewce w porównaniu z halogenem. Jednak nie wiem czy zawiera reszte osprzetu (przetwornica, palnik).
-
mam pytanko, nie bardzo moge sie polapac, czy do poliftowej A3 z '01r jest szansa dostac lampy Day Light Style? bo chyba takie z modelu sprzed liftu nie pasuja. Gdzie ewentualnie szukac odpowiedzi?
-
witam
ktoś z Was ma u siebie lampy Day Light Style?
jeżeli tak to może wrzuci jakieś fotki :)
jak sie lampy sprawują? czy nie ma problemów z montażem? czy wszystko pasuje p&p? czy soczewka nie ma tendencji do rozregulowywania sie (podobnie jak w niektorych lampach z ringami) ? ponoc są jakieś problemy po podłączeniu LEDów ?
jakie ogólnie wrażenia itd :)
pzdr