no to ja trzymam za e52 :)
mialem htc hero - chcialem cos nowego...ale zaczelo mnie irytowac pisanie podczas jazdy, macanie po ekranie itd :D sprzedalem kupilem E52 i jestem baaardzo zadowolony.
Printable View
no to ja trzymam za e52 :)
mialem htc hero - chcialem cos nowego...ale zaczelo mnie irytowac pisanie podczas jazdy, macanie po ekranie itd :D sprzedalem kupilem E52 i jestem baaardzo zadowolony.
neo poczekaj 3tyg bede dostawal telefon to ci sprzedam
ja zostaje przy e52 wlasnie.
przeciez ja mam E52 :D
to E52 i tyle w tym temacie.
Mówicie że E52....W sumie nie zła chyba będzie.
A ona ma obudowe plastkowa czy metalowo-plastikowa ? Solidna jest ?
W tym abo co mnie interesuje Longplay 69 musze dopłacić do niej 149zł.
Jeszcze waham sie nad 6720 Classic. Bo jest za 1 zł a ma aparat 5Mpix, a E52 ma 3,2Mpix.
Z rozsuwanych jeszcze jest fajna E66 ale też spora dopłata bo 199zł . Raczej odpada, wole coś do audi kupić :D
Pisze to tylko po zapoznaniu sie z katalogiem z playa.
e66 nie polecam. mialem i sie czesto wieszala do tego to rozsuwanie zepsulo
Dzięki za radę. Ale i tak za duża dopłata i E66 odpada.
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/3699/3829/1362/0/
E52 bardzo długo trzyma bateria, ale 6720 Classic też nieźle. Oba lepiej niż moja stara E50.
Aparat lepszy w 6720 i nie musze dopłacać. Za to E52 ma jeszcze WiFi. Musze wybrać między tymi modelami ale to może ostatecznie sie zdecyduje jak je obejrze w salonie.
Chyba że mi jeszcze coś polecicie ?
EDIT: Jest jeszcze Nokia C5 za 1 zł w tym abo, nie złe parametry ma ten fon ! :D
Masakra z tymi telefonami :D
Ja tez w krotce przechodze do play i decyduje sie na ktorys z abonemantow biznesowych. Wiecej minut niz dla indywidualnych, np w takim abonamencie 75zl masz znizke 20% na caly okres umowy plus 50% przez 13 miesiecy. Biore takiego HTC Wildfire za 1zł, opylam go za 900zl i kupuje nokie e52 plus zostaje troszke kaski :P
pamietajcie ze w biznes, za sms placi sie dodatkowo :D jak mnie pamiec nie myli :D
Wy ale sie bawicie , telefony przenosne macie . Ja nadal przy stacjonarnym , malo tego krece numery jeszcze :D nie dusze tylo krece se :D