Adamich RS7 jest dla leszczy. Tylko A3 sie liczy w tej grze :cool: Ewentualnie ale ewentualnie Afałefek nooo i ewentualnie ale ewentualnie C klasa mamy mojego ziomka.
Printable View
Adamich RS7 jest dla leszczy. Tylko A3 sie liczy w tej grze :cool: Ewentualnie ale ewentualnie Afałefek nooo i ewentualnie ale ewentualnie C klasa mamy mojego ziomka.
Kierwa cza avatarka zmienić :rolleyes:
Troche lipa wyszła z tej kłótni. Wydaje mi się ze sprawę powinno się zakończyć na poziomie jaki reprezentujemy.. Nie widzę innej opcji jak załatwienie tego na podwórku na noże.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Only scyzoryki!
Noże zostawmy smogofcom tfu tzn Krakusom 😎
#PDK
Falciu mordo jasny chooy by mnie szczelil no oczyfka, ze wszystko w budzie B5 tez sie liczy :D:D a takie RS4 plasuje sie na drugiej pozycji zaraz za A3/S3 wiec jest calkiem niezle. Hm czyli Afalef na trzecim miejscu. Cholera, ciekawe czy teraz Hudini mnie na kiepsa wezmie z parkingu lol :D
A chooy ziomek przyjedzie C klasa i git ;) Opieldolimy kiepsa zanim Wiacu siodmy raz swiece nagrzeje. Taka sytuacja w Łuckim.
Aha i uwaga bo Jasiuwa wypil bezalko piwo i poszedl klepac ludzi na miescie.
;)
To cza ********** pod kordłe spać ,tam nas nie znajdzie :cool:
Ide spac bo po bezalkoholowym jestem strasznie agresywny, a nie chce ludziom na mieście urywac renc i nuk.
Grogi ale to chyba jeszcze A3 ni? No :P
Oki Faltek nagrzal kordłe to ide sie wtulic w cieple. Ustawcie sie w kolejce do macania cieplego pampa.
Ale kiedys cos pisał ze Prawilne 8.5 😂
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O kurła :lol: :lol: :lol: :lol:
A pieldole z rana te Wasze wynalazki :P
Dzień dobry. Pracujemy.
Cza modzic ulepy wsioki.
Hej ho, hej ho..
ja to chyba żarówki musze zmienić.
Bedo grube mody w moim ulepie.
Taaakie rzeczy ;)
Czyli najgrubsze na forum :D
108 #PDK a Ty?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Pisty spawajom w maskach :cool:
Dokładnie tylko pisdy spawajom w maskah. Ja lubię jak mnje iskry gilgoczom f oczy.
bo Ty Jasiek jesteś tytanowy koleś. Za to Cje szanuje!
Fałciu nikt nic nie widział bo przeca ałto to igła 😎*
*nie mogę wypowiadać się w tamtym temacie bo nie jestem kimś ważnym hahahaha 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂😂🤣😂😂🤫
Pieldole nie spawam.
ja zawsze wyciągam odkurzaczem opiłki z oka.
Uuu to masz mocne nerwy wzrokowe albo słaby odkurzacz,że ci galek nie powciagalo :cool:
Kucze Fałciu. Jedyne słabe coś na forum to Twoje zwieraki, bo z pampem chodzisz :D :kiss:
Oszty choojozo :thumbdown::mrgreen:
Pamp to kamuflaż :cool:
Hahaha a rudy hejte ze ślunska siedzi za kratami 🤣😂 czeskie dogi go zawineły i czeba go odbidź panowie😎😎
O ile dobrze zapłaci 😎
To akurat prawda. Koron trochę więcej ale.. ale :cool:
Jadziem tam.
Nocnik mama porzyczy mesia?
No wiesz, rzeby wyglondało rze kozaki pszyjechały 😎
Jak chcecie rzeby wyglondalo że kozaki pszyjehaly to wescie moje 1.9 to bendom gemby z podłogi zbierać.
Unicestfic? Pszeciesz byście tylko Alto wzięli ode mnie, ja bym nie jechał.
za pjenc zlotyh napisze wam poradnik jak nie byc pisdom, budzic postrah i spojrzeniem mordowac ludzi.
ale oszczegam rze metody som tak dobre ze jak tylko podjedziecie tam ałtem to bendom hcieli wam spiehdolic wienc f pjerszej kolejnosci musicie im pszegrysc opony zembami i zaciongacie im renczny w ałcie, ale nie ten dronrzek tylko kuhwa zgniatacie im łapom zacisk na tarczah.
wtedy jusz wiedzom ze nie ma rzartuw.
Weś nie fikaj, bo cię nastempnym razem skabli nje otpale 😎https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a433ee9056.jpg
DObha mohdy jedziemy z tematem.
8 Czerwca, 9 Czerwca, 10 Czerwca. 2 Nocki. Plan taki. Konstantynów Ucki.
https://goo.gl/maps/R2CUo9Ucjrv
Patolandia 2018
2 Noclegi, 2 Domki ( może ulec zmianie )
Wpisujemy się na liste rezerwacji miejsc noclegowych np. Kakodemon +1 jeśli zabieramy kogoś ;) oczywiście lokalsi mile widziani :)
Będzie odzew , będzie akcja.
1. Maćko 2 noclegi