A co myślicie o modelu SAMSUNG GALAXY ACE 2 ? parametry ma fajne, tylko zastanawia mnie czy ma on Gorilla Glass, jedni mowia tak, inni nie.. no i HTC ONE V, chociaz dla mnie szpetne jest dolne wygiecie obudowy.
Printable View
A co myślicie o modelu SAMSUNG GALAXY ACE 2 ? parametry ma fajne, tylko zastanawia mnie czy ma on Gorilla Glass, jedni mowia tak, inni nie.. no i HTC ONE V, chociaz dla mnie szpetne jest dolne wygiecie obudowy.
Panowie mam dylemat z wyborem jakiegos smartfona cos koło 1000zł max 1200-1300 to juz wogóle
moje wymagania wyświetlacz mn3,7" max 4,3 reszta raczej za duża optimum chyba 4,0" android koniecznie i tu albo HTC albo Samsung
bede korzystal poczta, troche neta, gp,s moze raz na mc gg, gierki z marketu
tak główkuje i do wyboru zostal mi
htc desire taki sredni ale mogłby byc, procek pojedyńczy i ramy obleci
htc desire hd stary ale chyba sprawdzony, procek pojedyńczy i ramy obleci
htc desire s tu jak w hd przemawiają do mnie wszystko na dotyk procek nie wiem ram 768mb tak juz ok na dzisiejszy dzien
na sensation troche za mało floty ;/
samsung galaxy s plus niby ok 4" procek 1,4 ram512 ale cos mi mało
samsung galaxy advance 4" procek podwójny ram 768mb i ku niemu jakos najbardziej sie skłaniam
jeszcze biore pod uwage galaxy s2 ale to już wyższa półka
myslalem jeszcze nad pionierem samsung galaxy s ale to tez juz troche przeżytek ;/
co byscie doradzili ci którzy marza codziennie po podobnych albo tych sf :)
mysle ze jak troche pokrecisz sie po allegro to s2 bys wyrwał, s1 to fajna maszynka, ale juz leciwa.
Ja wziołem Galaxy S Advance, jestem zadowolony. Zero przycięć naprawdę szybki. Polecam
Xperia S :-) - najmocniejszy w tej kasie , procek 2x1,5Ghz , ekran nie odstaje od galaxy s2 , jest nieco grubszy ale węższy i ma nie ryśliwą obudowę czego nie można powiedzieć o s2. Wadą jest szybka wyświetlacza bo już mi się zarysowała.
Jakby co to mogę Ci sprzedać mojego RAZR, pół roku mam go u siebie ale pora na zmiane :D WIęcej na PW OFFCA ;)
Ja korzystam teraz z S Plusa i nie narzekam, ale jakbym miał możliwość to bym pewnie brał Sgs II, koszta nie wiele większe a zabawy i możliwości więcej. Tym bardziej, że dla S2ki wprowadzony jest już Android 4ka.
Tak jak dla mojego note, gdzie bateria nie wytrzymuje 10 godzin... :-(
kurde faktycznie masz racje :D , no to Sony zaplusował :thumbright:
Tez to zauwazylem jakis czas temu u mojej zony na xperii s :-)
chyba zaatakuje advance jakos sie na niego podpaliłem przemawiaja do mnie najbardziej optymalne parametry do ceny ,tylko przyspalem bo byla za 950zl
a nei wiecie czasem czy te smartfony np w orange maja zalożonego simlocka?? czy raczej teraz wszystkie sa wolne od blokady
a jak nie to SII bedzie mocy z zapasem
SAUBER
ostatnia motorolke jaka miałem to było 11 i pól roku temu i byla to motorola Stac Tac hehe
Sprobuje narazie szajsunga
Kup SII ale nie aktualizuj do najnowszego andka... Ja mam złe doświadczenia i Wilda również na 4.0 :/. Strasznie się grzeje, nagle swype mi wysiadł i wiesza telefon jak jest odpalone, więc musiałem ściągnąć coś na wzór swype. Czasami potrafi się zwiesić ale w 90% przypadków potrafi się sam z tym uporać i nie restartuje się. Ale jak się zwiesi na amen to trzeba baterie wyciągnąć bo skubaniec wyłączy się ale już sam nie wstanie :/
zgodze sie ze pierwsze wersje andka 4.0 byly do dupy, sam tutaj o tym pisalem
obecne sa juz "bardzo" dopracowane, najnowszy oficjalny z lipca kaxeo 4.0.4 jest rewelacyjny
jesli chodzi o simlocka, to wiekszosc telefonow z orange go posiada, chyba ze jest to nowosc i maja tyle zamowien ze nie nadazaja ich brandowac
4.0.4 na Xperi S nie zaobserowałem specjalnie jakieś zmiany czy mulenia , grzania czy słabszej baterii . Działa normalnie i nie pamiętam kiedy ten tel mi zawisł...
Ja mam 4.0.3, czyli muszę podpiąć telefon pod PC :P
Ja wgralem do swojego note 4.0.4 soft z niemiec przez odin i spokoj z bateria - jej krotkim trzymaniem i grzaniem. Polskie softy z plusa i xeo byly do niczego.
>sebek< u mnie też widzi, że mam najnowszy soft... 4.0.3
witam posiadam iphona 4s ale postanowiłem zmienić telefon na coś z androidem interseuje mnie coś do 2300 zł ekran to max 4,3''. Aktualnie jestem zainteresowany Motorolą Razr Maxx ze względu na baterie. Macie jakieś inne propozycje?
podpinasz go pod kies-a i widzi ci najnowszy 4.0.3 ?
cuda jakies, od lipca najnowszy oficjalny dostepny rowniez przez kies to 4.0.4 kaxeo
4.0.3 LPW jest z maja i mial m.in problem u niektorych z duzym poborem baterii (pisalem o tym)
http://forum.android.com.pl/f168/spi...amsunga-67656/
a poza konkursem, pojawila sie finalna wersja automapy na androida
mozna pobrac w marketu, mozna znalezc w zakatkach sieci, moze nie jest tak ladna graficznie jak sigic, ale samo to ze pokazuje domy na roznych wioskach po numerach domow itd polecam
No to patrzysz na cud ;)
http://img827.imageshack.us/img827/865/lpss.jpg
LPS czyli wychodzi ,że mam aktualizację z kwietnia (racja :))
i to jeszcze soft z kwietnia, od tego czasu SGS2 dostal chyba z 5 nowszych softow
odinstaluj kiesa calkowicie , usun w rejestrze jego zapisy (z komputera oczywiscie)
zainstaluj jeszcze raz
OK :thumbright:
Kies to tragedia.Zawsze mialem jakies problemy z Kies.
Wszystko usunąłem i lipa... nie widzi 4.0.4
pozostaje ci ins przez odin
jak sie boisz to Ci na zlocie Maciek (z lodzi) na pewno pomoze
Chyba się do Maćka uśmiechnę :)
Komono ja bylem sceptyczny do odina, ale kies to szmira nadajaca sie do backupu kontaktow. Samemu sobie zrobilem softa i jest ok. Polecam forum.android.com.pl
Jestem, jestem :) poszperam tam :)
nie marudź , weź sobie nokia suita zainstaluj :P muli niemiłosiernie , kompa zarzyna :P (mam firmową e72)
4.0.4 ściągnięte i zainstalowane :). KiTo idź mi z tym badziewem pod tytułem "nokia suit". Jakiś debil napisał tą aplikacje!
Ja mam Sony PC Companion 2.1 i nie widzi mi aktualizacji softu:/
Moze orange nie ma gotowego 4.0.4 dla sxs.
Zlodzieje...
siemka. Aktualnie mam nokie n8 i mam zamiar ją zmienić na jakiegoś andka. I po głowie chodzi mi samsung galaxy s advance, galaxy ace 2, może jakiś htc. Co poroponujecie? Cena do 1000zł, telefon oczywiscie wykorzystywany bedzie do pisania, dzwonienia, grania, od czasu do czasu film ogladnac w podróży, nawigacji i oczywiście do internetu. ;)
Ma ktoś xperie arc (lt15i) po aktualizacji tej od sony do ics? Jak to się sprawuje na tym fonie?
Też szukam smartfona do 1000 zł i po dwóch tygodniach szperania w internecie stawiam prawdopodobnie na xperie P. SGS Advance i ace 2 nie maja oficjalnej aktualizacji do andka 4.0, może dostaną 4.1, a może nie. Jak chcesz andka to chyba lepiej już świeższego niż 2.3. Popatrz też na HTC one V.
Galaxy S Advance jest na oficjalnej liscie JB razem z Galaxy SIII, Galaxy Note, Galaxy SII, Galaxy SII LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2 i Galaxy S Duos.
ja mogę Wam polecić HTC ONE V :) Do 1000 można kupić 4.0 andka ma i dobrą baterię
za nim się doczekałam się odpowiedzi to już kupiłam SGS advance jak narazie super i polecam! :) i właśnie widziałam że aktualizacje ma dostać tak że zadowolona jestem ;)
Ale gdzie samsung ją ogłosił? Na stronie producenta? Chodzi o oficjalne ogłoszenie samsunga, najlepiej link. Spekulacji w sieci jest wiele.
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...elly-bean.aspx
nie spotkalem sie nigdy z informacjami na stronie samsunga o aktualizacjach oficjalnych, zazwyczaj dowiadywalem sie z android.com.pl
przepracowalem w tym biznesie 5 lat i śledzę do dziś te informacje, moze to i spekulacje, ale czesto okazują się prawdą.