Ja również polecam sprzedawce Bestlook1 z allegro. Kupilem od niego dwie sztuki D2S GE Xensation i także potwierdzam że żarniki są oryginalne.
Printable View
Ja również polecam sprzedawce Bestlook1 z allegro. Kupilem od niego dwie sztuki D2S GE Xensation i także potwierdzam że żarniki są oryginalne.
Witam:) Jest ktoś z okolic Kalisza kto mógłby mi zmienic lampy na polift ??:)
A sam nie dasz rady? Nie chcesz się podjąć czy nie masz warunków?
Wystarczy chwila wolnego podstawowe narzędzie + jakaś szlifierka do podcięcia błotnika i trochę miejsca ( przy aktualnych warunkach pogodowych przydałby się garaż - ogólnie w sumie nie zaszkodzi ;) )
Jest cały temat krok po kroku. Ja nie mając o tym zielonego pojęcia dałem rade.
http://www.a3-club.net/forum/showthr...a-przed-liftem
Ja opierałem się na tym i wszystko poszło ok.
Jeżeli nie zamierzasz montować halogenów to wystarczą lampy, kostki i piny do kostek.
a jakie macie opinie na lampy poliftowe firmy TYC????
Jeżeli chodzi o przednie to wszyscy oczywiście polecają oryginały Hella. Ja sam już od jakieś 1,5 roku jeżdżę na TYCach i nie mam im nic do zarzucenia. Moje nie parują, nie pękają, żadnych pajączków. Ustawiać się da. Ale wiadomo, że co użytkownik to inna opinia.
Jeżeli chodzi o tył to jak najbardziej ( ja mam akurat oryginały) ale wszyscy piszą, że nie ma co przepłacać.
tak oczywiście że chodzi o przednie przeglądam jakiś czas portale typu allegro, tablice to ori hella są droższe o okło 150 zł od nowych TYC i teraz nie wiem czy szukać i w dobrym stanie ori za około 500zł czy pomyśleć nad kupnem zamienników firmy TYC
Bierz Helle a nie jakieś zamienniki ;) Na twoim miejscu bym nie szukał tylko kupił komplet od Grabka. Te używki Hella w większości nie mają zaczepów, klosze nadają się do polerownia itd. więc się nie opłaca. Chyba że znajdziesz jakąś mega okazje. A tu masz dobre lampy od zaufanego człowieka :)
jestem w kontakcie z Grabkiem jak będzie jakieś miał to da znać
Panowie jeszcze takie pytanko:) Zamierzam kupic oryginalne lampy po lifcie i przegladając aukcje na allegro zauwazyłem ze w niektórych lampach brakuje małęgo elementu. Wrzuce przykłądowe zdjecie ze strzałkami. Do czego to służy ten element ktorego tam niema ;p ???
http://imageshack.us/a/img255/4880/lampad.jpg