zrób zmianę, niewielka, tak jak juz pisałem,
spróbuj zrobić krótsze przerwy pomiędzy seriami, albo wykonywać ćwiczenia na wolnych ciężarach albo na maszynach
nawet najmniejszy inny bodziec poruszy mięsień, gwarantuje ci że efekty będą
Printable View
zrób zmianę, niewielka, tak jak juz pisałem,
spróbuj zrobić krótsze przerwy pomiędzy seriami, albo wykonywać ćwiczenia na wolnych ciężarach albo na maszynach
nawet najmniejszy inny bodziec poruszy mięsień, gwarantuje ci że efekty będą
może rzeczywiście za długie przerwy robie ;) zobaczymy tak czy inaczej dzięki :)
a ile robisz przerwy między serią ? 2 min to max jaki powinien być jak dla mnie
dzienciol
a pompa jest , jak ćwiczysz to boli ? Jak tak to jest ok
I ta odp mi się podoba;) zakwasy jak każdy dobrze wie albo większość to kwas mlekowy a ,że się tak przyjeło i mówi masz zakwasy??? to weszło...hehe dziencioł mięsień się przyzwyczaja i nie trzeba zmieniać treningu jeśli jest ból mięśnia i siła idzie jednak jeśli po dłuższym czasie ćwiczenia stoisz w miejscu na danych ćwiczeniach zmień je jak proponują inni
aa i zapomniałem o najważniejszym !!! bez diety dojdziesz tylko do pewnego etapu dalej będzie ciężkoo :P
dieta to podstawa i systematyczny trening najlepiej o regularnej porze:) ale na dietę trzeba mieć trochę kasy i wyrzeczeń:thumbright:
a dokładnie dla zainteresowanych + - 400zł na m-c + jakaś odżywka i robi się fajna suma :/
Nie zależy mi na tym żeby być koniem , a nie ukrywam że diety jakotakiej nie stosuje ;) Zaprzestałem jeść w Mcdonaldach i tego typu miejscach. Znacznie częściej jem ryż , jakieś serki wiejskie itp , ale na tym kończy się moja dieta.
Co do pompy , to tak na siłowni , widać ją już po kilku seriach a każde ćwiczenie staram się robić to tego tzw załamania mięśnia że nie daje rady już więcej zrobić.
Co do regularnego chodzenia to tak , chodzę regularnie - wtorek , czwartek , sobota i niedziela.
Fakt faktem efekty były i takjakby delikatnie przestały się pojawiać.
Trener jednej z Wrocławskich siłowni rozpisał mi nowy plan , zobaczymy porobię miesiąc , dwa , nie będzie się nic zmieniało , będziemy myśleć dalej :)
Panowie a co teraz jest na topie jakie odżywki na rzeźbę ?? bo masa jest:) w miarę :)