Niestety nie ma takiej opcji, bedą świeciły ci xenony.W poliftowych bordach mozna znienić aby przeciwmgielne swieciły jako CLH.
Najlepiej w tym przypadku szukać przełącznika z przyciskiem załączania CLH i wtedy uzywasz je jak są potrzebne.
Printable View
Niestety nie ma takiej opcji, bedą świeciły ci xenony.W poliftowych bordach mozna znienić aby przeciwmgielne swieciły jako CLH.
Najlepiej w tym przypadku szukać przełącznika z przyciskiem załączania CLH i wtedy uzywasz je jak są potrzebne.
Podłączam się do pytania odnośnie zmiany ch/lh z xenona na światła przeciwmgielne
ew. co trzeba zrobić żeby dało by rade to uruchomić?
Przeczytaj post niżej i będziesz już wiedział.
Tzn. że nawet zmiana jakiegoś sterownika modułu nie pomoże ?
czy ktoś kodował kiedyś CL Home przez VDM UCANDAS... nie mam kabla do swojego auta a chciałbym to sprawdzić czy mam ta opcje... kumpel posiada VDM ale nie kodował jeszcze nigdy z tego...ja tym bardziej, może ktoś na forum używa?
Ponawiam dalej pytanie odnośnie tego ch/lh
Tzn. że nawet zmiana jakiegoś sterownika modułu nie pomoże ?
Golem1 dzięki ci bardzo :)
A wiesz co dokładnie bym potrzebował ?
Ktoś coś już takiego robił ?
Potrzebujesz moduł do polifta od RM 10 w górę z wtyczkami(jak cos wtyczki mam więc PW). I tyle z gratów.Reszta już zalezy od ciebie.
Kontynuuj w tym wątku. Komono
Witam, Mam pytanie dotyczące coming home. Posiadam A3 Sportback, 2009 rok model 2010 w wersji Attraction z DRL i xenonami. Bordnetz 9P0 907 063 A. Nie mam natomiast czujnika zmierzchu, oraz halogenów. Próbowałem zakodować Vcdsem włączanie coming home przez mignięcie światłami drogowymi przed wyjściem z samochodu, ale nic nie skutkuje. I tu moje pytanie, czy jest wogóle możliwość uruchomienie coming home tylko na drlach i xenonie? Czy muszę zmasować wtyczkę E w Bordnetz? A może źle koduję?
Dziękuję i pozdrawiam