a te co masz to co nie graja ??? ludzie pisza ze ori sa spoko głosniki :) moze samego suba ze wzmacniaczem i by starczyło :) musisz okreslic budżet :)
Printable View
a te co masz to co nie graja ??? ludzie pisza ze ori sa spoko głosniki :) moze samego suba ze wzmacniaczem i by starczyło :) musisz okreslic budżet :)
No ori są ok, ale na tyle nic nie gra - nie ma głośników i nie wiem co kupić bo zbytnio się na tym nie znam. Budzet coś do 400-500 zł
Czy zamierzasz wygłuszać drzwi no i przede wszystkim czego oczekujesz od nowego sprzętu.
Nie mam zamiaru wygłuszać drzwi. Oczekuję w w miarę możliwości radia dobrej jakości i głośnego dźwięku
W takim wypadku to co byś nie kupił to i tak nie będzie wielkiej różnicy.
Ja mam jeszcze jedno pytanko. Czy te wszystkie radia Alpine CDA i CDE odtwarzają FLAC'i ?
I jeszcze jedno. Jak w tych wszystkich Alpine'ach typu CDE-9882Ri podłącza się bezproblemowo przez USB i Aux (bez żadnych przedłużaczy), skoro na panelu nie ma na nie wyjścia. Wyczytałem coś, że wejście USB jest z tyłu odtwarzacza. Czy to znaczy, że jeżeli radio jest w kieszeni, to nie mam najmniejszego dostępu do USB ?
Zawsze możesz podłączyc i wypuścić gdzieś przedłużenie USB z komputera.
W tym co zacytowałeś jest moja odpowiedź.
Pisa?em o radiu do 650 z?, jednak przysz?y inne wydatki i zosta?em praktycznie bez kasy. Tak?e na oku mam dwa radia, kt?re z nich bra? ? G?o?niki mam tylko z przodu, te standardowe. Nie graj? tragicznie. Jak wpadn? jakie? dodatkowe grosze, to mo?e pomy?l? o jakim? subwoferze i wzmacniaczu do baga?nika, chyba ?e wpadnie co? grubszego, to wtedy pomy?l? o rozbudowie ca?ego CA.
Kt?re z tych dw?ch bra? i dlaczego ? :)
Alpine CDE-120RR
Pioneer DEH-4300UB
Z g?ry wielkie dzi?ki za pomoc :)