oj nie mów ostatnio jak Cię widziałem to miałeś automat Tepsy na plecach :P
Printable View
oj nie mów ostatnio jak Cię widziałem to miałeś automat Tepsy na plecach :P
niczym lidka telegrafistka z 4 pancernych i pios ::P
mój brat ma 6700. jest ok jeśli chodzi o baterie. czasem sobie puści muze z tel przez BT w samochodowym radiu. no i jest lekka i fajnie leży w reku.
fajny telefon, zrobiony ze stali i hartowanego szkla. Zero funkcji. Do dzwonienia i wysyłania SMS. Ma tam agps ale raczej nie nadaje sie do stosowania. Uważam ze jesli ktos nie szuka smartfona to jeden z najlepiej wykonanych fonów. Jakościowo trudno go z czymkolwiek porównać. Następca serii 8XX Noki. Chyba ostania fajna Nokia.
Z zewnątrz wykonany fajnie, ale jest to jeden z najbardziej awaryjnych telefonów jakie znam. Co trzeci prędzej czy później trafi do serwisu. Najgorsze jest to, że serwisy Nokii nawet nie potrafią tego telefonu naprawić. Miałem przypadek, że serwis 3 razy wymienia; płytę główną i na każdej telefon nie działał poprawnie:( Podsumowując telefon niezły, ale z trafieniem na bezawaryjny egzemplarz to jak z wygrana na loterii.
moja mama ma 6700 po roku czasu zaczyna sie psuc wlaśnie bedzie zanosic na gwarancje wylaczal sie sam a teraz sie wylaczyl i nie da rady wlaczyc..
Moja żona ma 6700 fajny telefonik bateria słabo trzyma max 2 dni ale plusem jest to że do pełnego ładuje się w 30 min no i jak naraie bezawaryjna, fajne zdjęcia robi i gps szybko łapie sygnał
zależy jak kto trafi. Tak samo jest z samochodami. Jeden jeździ i nic się nie dzieje , a innym co chwile się coś sypie.