Ja tez mam TYCe ( necale 2 lata ) i rowniez wszystko OK. Zadnego matowienia, zolkniecia, pekania.
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Ja tez mam TYCe ( necale 2 lata ) i rowniez wszystko OK. Zadnego matowienia, zolkniecia, pekania.
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Według mnie TYC wcale nie jest zły, a cenowo jest duża różnica.. za 320 zł masz nówki czyściutkie, przeźroczyste itp a w tej cenie ciężko znaleźć ori w takim stanie.. większość ori w tej cenie są do porządnej renowacji.
Koledzy jestem nowy na forum i mam pytanie. Czy do mojej Audi A3 rok 98 podejdą takie reflektory jakie podaje w linku, proszę o pomoc. http://allegro.pl/lampy-reflektory-a...080872038.html
po małym podcięciu błotnika tak.
Dzięki :)
takie pytanko do montaży lamp poliftowych do audi przed liftem jakie to mają być kątowniki żeby były bardziej stabilne to mają być takie w kształcie litery L????
W dwóch autach zmieniałem lampy na lifty i żadnych kontowników nie stosowałem, a lampy trzymają się bardzo stabilnie więc czy jest sens?
Jedni mówią zeby stosować drudzy mówią że nie trzeba, w dziale warsztat jeden z forumowiczów przy montażu stosował kontowniki, może ktoś się jeszcze wypowia na ten temat bo zamierzam w przyszłym tyg wymienic lampy:)
nie zakładaj, po co