Podałem ci oryginalne śruby do piasty 1T0598611
Mylisz pojęcia M16 to średnica śruby a nie nr nasadki jaka jest potrzebna do jej odkręcenia.
Ta śruba przykręcana jest kluczem (bitem) spline.
Cena w aso za śrubę 1k0407643d to 19,20zł
Podałem ci oryginalne śruby do piasty 1T0598611
Mylisz pojęcia M16 to średnica śruby a nie nr nasadki jaka jest potrzebna do jej odkręcenia.
Ta śruba przykręcana jest kluczem (bitem) spline.
Cena w aso za śrubę 1k0407643d to 19,20zł
Witam.
Moją trójeczką zaraz po kupnie miałem dzwona, nie ze swojej winy, cienkuś wpakował mi się w przednie koło.
Auto zasadniczo mam już zrobione ale wystrzelona była poduszka powietrzna w fotelu pasażera.
Wyjęta poduszka ma numer 8L4880242C. Nigdzie nie mogę znaleźć takiego wynalazku, w internecie jest masa poduszek z oznaczeniami 8L4880242B ale żadnej z C. Również cały fotel obawiam się kupować i montować bo nie wiadomo co w nim siedzi a numeru VIN auta z którego zdemontowano fotel sprzedawcy nie chcą ujawnić/ nie znają.
Czy ktoś wie czy te numery są zamienne i mogę tam bez problemu wsadzić airbaga z literą B?
Dzięki i pozdrawiam!
poduszkę C zastąpiono poduszką B, więc kupuj B
Nie będzie problemu jeśli cała reszta instalacji zostanie oryginalna i pozostałe poduszki też?
nie będzie żadnego/koniec OT
Podrzuci ktoś nr trójkątów tylnich w drzwi piano black audi a3 sportback RM 2011
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam. Potrzebuje nr Sterownika Wentylatorów. Audi A3 8L 1.8 rok produkcji 99.
daj vin
WAUZZZ8LZYA028954. Jeszcze potrzebował bym do sterownika pompy jak i pompy abs. Trzeba programować po wymianie?