-
pytaj allegrowicza EWANDY z kolbuszowej, handluje między innymi tuningowymi wtryskiwaczami do AUDI, potrzebujesz krótkich wtryskiwaczy, z wyglądu są najgrubsze z wszystkich u niego dostępnych, zresztą jak spytasz go o AGU to Ci powinien już coś podpowiedzieć.
400cc to największe wtryskwiacze jakie mają sens przy turbinie k04, rzekłbym że i tak nie będą wykorzystywane w pełni.
-
macie w ofercie stage 2 do 1.8tfsi?
na yt widzialem shamowane na 253ps. co jest potrzebne aby osiagnac taka moc?
-
Mamy w ofercie Stage2, Stage3, Stage3+ rowniez ;-)
Niestety w naszym pieknym kraju wyniki po 250ps na normalnym paliwie sa mało mozliwe.
Stage2 - Uklad wydechowy ok 240ps
Stage3 - Turbosprezarka i wydajniejszy cooler +Stage2 270ps
Stage3+ - jeszcze wydajniejsza Turbosprezarka +Stage2 320ps
Dodano:
Wszystkie pytania o ceny prosze kierowac na nasz mail. Forum to nie miejsce do tego.
-
ile kosztuje chipowanie poza grupowym pytam bo koledze sie spieszy :D silnik BPW 2.0 TDI auto audi a4 avant z 2005 r
-
Nie napisałes nawet jaki silnik.
-
Planujecie jakieś wakacyjne grupowe chipowanie ?
-
grupowych juz wogole nie bedzie w ofercie firmy Compsport..
-
a ja rozmawiałem z krakowskim oddzialem Compsportu i powiedzieli, że jeśli się zbierze 10 samochodów to bez problemu za 1000 sterowniki edc15,16
btw, są jacyś chętni?
-
Jak mialbym czekac az sie zbierze chetnych tylu to by mi auto zgnilo:) to co trzeba bylo wymienic wymienilem a na program jade w piatek, myslalem tylko ze Wilda mi jakis rabat zalatwi ale coz...;):))
-
Byłem u nich później na diagnostyce i jednak mówili, że nie bardzo są chętni grupowy, więc w najbliższym czasie też się indywidualnie wybieram:)