Czaro nie do końca jest tak jak piszesz. Może być tak, że moduł jest albo uszkodzony albo bardzo stary. Przerobiłem kilka takich przypadków w A4 B6/B7.
Wysłane z mojego Galaxy S9+ przy użyciu Tapatalka
Printable View
Czaro nie do końca jest tak jak piszesz. Może być tak, że moduł jest albo uszkodzony albo bardzo stary. Przerobiłem kilka takich przypadków w A4 B6/B7.
doczytaj co napisalem na koncu.
Jeżeli mam zwykłe rnse to Bt AA będzie działać czy trzeba kupić do 2007 roku bo z tego roku mam navi ?
mozesz kupic dowolny modul bt od kazdego rns
Który najlepiej kupić żeby była książka w rns-e i połączenia na fisie kierownicę mam multi a tel samsung galaxy j5
Zastanawiam się nad H Q lub M ?
Najlepiej 8P0862355 z końcówką H,Q,N lub AA
Dziesiatki razy bylo napisane... Czytaj.
Witam
Przepraszam jeżeli powtarzam problem, ale nie znalazłem odp. Dołożyłem RNS-E i Bluetooth moduł z literką Q. Wszystko fajnie działa oprócz czytania książki tel. Czy trzeba ją jakoś zainicjować? Aktywować?
Pozdrawiam
Dołożyłem moduł bt najwyższy bez żadnej literki na końcu wszystko śmiga książka tel jest sterowanie książka w multi działa tel dzwoni ale nie słuchać mnie jak mówię do mikrofonu w suficie … vcds pokazuje napięcie mikrofonu 4.08 V i 0.008 ohm tak powinnno być
Panowie mam mały problem.Od jakiegoś czasu występuje problem z komunikacją między MODULEM BT z literka A telefonem SAMSUNG A21s.
Niby się łączy wydaje dźwięk plus inf na FIS lecz gdy wykonuje połączenie w głośnikach nastaje Cisza telefon się łączy na FIS wyświetla się osoba a w głośnikach cisza nic nie słychać..Kolegi telefon łączy się bez problemu z Moim BT i działa to bez żadnego problemu.
Do tej pory wszystko było ok.Czy aktualizacja telefonu ktora miałem ostatnio mogła się do tego przyczynić?