Przemo Car wiązowna
On od lat trzyma poziom
I drugi adres: Mar-tec Marek Stusio
Gość od dawna-njedawna ma świetny sprzęt, w huy bogate doswiadczenie i robi top
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Baq Garage
Może ktoś pomoże 🥺 z****wszy się gwint w zwrotnicy do przykręcęnia zacisku w Leonie z 2002 roku. Naczytałem się, że rzeźbić nie warto i lepiej wymienić zwrotnicę. Z jakiego auta oprócz Leona powinna pasować? Silnik tu 1.6 16V 105 kunia.
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
golf 4/a3 8l/octavia 1 z silnikami 1.6
Czy w tym naszym pięknym kraju można sobie zrobić przegląd auta tydzień wcześniej ale bez skracania terminu jego ważności? Mam go do 20 stycznia ale chciałbym zrobić 10...
Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka
Można ale liczy die od wykonania przeglądu
Czyli nic się nie zmieniło..no to kicha. Dzięki za info 👍
hej. Nie leży gdzieś komuś zderzak przód do s3? Sama skorupa lub kpl. Stan , tylko bdb mnie interesuje, żadnych pęknięć, złamań klejeń, z wszystkimi zaczepami.
- - - Aktualizacja postu - - -
mój się zepsuł...
https://files.fm/thumb_show.php?i=cfa63qeeg
8L?
Chopie.... bierz co jest..... wszystko da się pokleić
spróbuj zapytać - Kamil Kania - właśnie sprowadził S3 angola na graty (Wieliczka)
791 938 221
Dzięki sarin..pytalem ale na teraz nie ma nic
sensownego. Michał Idzie z oc to wole nie połamany :)
Będę to robił na wiosnę więc może do tego czasu coś się znajdzie
To może do aso oddaj na bezgotówkowa?
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Nie wyjdzie z dwóch powodów. Po pierwsze nie ma części. Niektóre są na Audi tradition ale zderzaka na przykład nie ma już nigdzie. Po drugie mam Cooler i co nie co jest tam po podcinane czego raczej w ASO mi nie zrobią.
I lampy też muszę sam ogarnąć bo mam malowane i wsadzony biksenon a też jest przyznana prawa lampa bo uchwyty uwalone. A właściwie to u nas ktoś robił lampy. Sarin? Bo mam drugi komplet i trzeba zrobić Mix razem z polerką i czyszczeniem kloszów. Od wewnątrz są też jakieś takie zaśniedziałe
Na razie i tak trwa twarda walka z ubezpieczycielem. O ile na przykład kratki sprysk i kilka pierdół Przyznali mi w oryginale cena ASO i nawet nie odjęli amortyzacji bo auto jest dosyć wychuchane. To na przykład zderzak czy halogen wycenili na 170 zł. Oczywiście z zamiennika. I im teraz wyoślam że S3 to co innego niż A3 .
możemy coś podziałać z lampami - odezwij się na priv
Spoko. Bede to robił najwcześniej w lecie
Panowie, czy łącznik wału Febi Bilstein 19528 jest coś wart i pojeździ trochę w aucie?
Generalnie, przy odbudowach swoich wałów jakich marek się trzymaliście?
Z góry dzięki za odpowiedź.
obecnie FEBI to tylko cień dawnej marki
szukaj LEMFORDERA/SWAG/MEYLE dopłacisz ale warto
a czasem FEBI i SWAG to nie ta sama firma? :scratch:
Szukam dywaników welurowych do A3 8l takich jak mam całe czarne bez napisów. Ewentualnie może być napis Audi albo logo. Oryginalne nie dostępne.moze ktoś coś polecić?
SWAG ma swoje graty ale i pakuje inne a FEBI to już tylko syf niestety
https://www.a3-club.net/forum/showth...11#post1673711
Witam, ma ktoś pewne źródła (tylko internet) z których zamawia oleje oraz filtry? Marki takie jak ravenol/Mann ale i również inne.
Siemanko 😃 mamy na forum kogoś kto wymienił górny zawias drzwi przednich w 8L??? Opadły cholery i myślałem że wymienię ale czytając tematy wygląda, że pół auta trza rozebrać 😅
I pytanie dwa bo może ktoś to robił lub wie. Czy w przypadku górnego zawiasu można wymienić tylko tą część od strony drzwi (podobno to ona się wyrabia i da się tylko ją wymienić).
Regulacja drzwi nie pomaga?
Mówisz o regulacji ramy?
jak się trzymasz ramy to się nie zesramy:)
Pany jaką normę emisji spalin ma silnik 1.8 AGN i APG???
Panowie, auto stało 5 lat, jak je sensownie uruchomić i przygotować do jazdy do sprzedaży. Nie chcę wciskać złomu, dlatego chcę zadbać, żeby podstawowe elementy działy jej trzeba. Pytanie na co zwrócić szczególną uwagę żeby bezpiecznie dojechać na szrot
Szybkie pytanie, A3 8v od któregoś roku na europe były dostępne 2.0tfsi? Czy tylko usa?
Tylko usa
Albo S3 eu
Były w poliftach, tylko wersja 190KM
Pany! Czym przykleić kółka na tylnej klapie bo wzięły i odpadły? Klej? Taśma dwustronna? Coś z własnego doświadczenia co będzie porządnie trzymać?
Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka
Taśma montażowa nada się idealnie.
Czy ramka do radia symphony jest wymienna? Ma jakiś numer?
jest
nie ma bo to całość
Cześć, czy w A3 8l 2003r są jakieś rzeczy które można dokodować?
Jest jakaś inna opcja na wyjęcie ori radia jeśli metoda z zaczepami nie działa ? Z jednej strony jakby haczyk nie łapał bo luźno się wysuwa.
kilka razy wsuniesz i zaskoczy
czasami tak się dzieje
O dziwo dałem radę i nawet nic nie złamałem 🤪 w sumie mam jeszcze jedno pytanie. Chcę wyjąć kosz 1din i muszę wykręcić dwie śruby które są zasłonięte. Do jednej o ile dobrze widzę trzeba niestety zwalić schowek pasażera ale to już dam sobie radę. Ale od strony kolumny? Jakąś osłonę przy kierownicy trzeba zdjąć???
schowek do zdjęcia i osłona kierownicy
jakieś 5 minut pracy łącznie
https://www.a3-club.net/forum/showth...kowa#post16705
Chyba chciałeś powiedzieć 3h i 5 minut 😂 moim tempem oczywiście
dodaj 2h na + i wtedy będzie się zgadzało ale nie chciałem Cię uświadamiać aż nadto:D
Może i lepiej bo bym tą konsole wyrzucił 😅 jeszcze dobrze nie zacząłem robić a już mi się nie chce
To tak strasznie wyglada tylko, ale w praktyce do zrobienia szybciej.
I obyś Heko miał rację 😀👍
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3402b07b15.jpg
Klama pomocy! Jak zdjąć dolną część osłony kolumny kierowniczej? Góra zeszła a dół za ch nie chce. Stacyjkę trza wyjąć czy co?
2 śrubki od frontu
3 śrubki od dołu
2 śrubki od łapki blokady regulacji
odginasz lekko w prawo(stacyjka) i lewo na bok
ciągniesz do siebie i w dół
nic więcej nie ruszasz