[8P] Wymiana radioodtwarzacza
Witam. Potrzebuje w moim samochodzie połączenia bezprzewodowego telefonu z radiem, które przekazywało by muzykę z aplikacji spotify na głośniki wyposażone w samochodzie. To co posiadam na chwilę obecną to radio concert II z wirtualną zmieniarką na pendrive, kartę SD i złączem jack 3,5. Niestety w dzisiejszych czasach nie mam czasu na ciągłe ściąganie plików na kartę sd, a aplikacja spotify umożliwia mi bycie na bieżąco z najnowszymi utworami. Złącze jack 3,5 dosyć, że jest niewygodne w użytkowaniu to bardzo cicho gra w porównaniu do odtwarzania muzyki z karty czy pendrive. I dlatego zdecydowałem się na wymianę radioodtwarzacza. Utworzyłem wątek, bo chciałbym rozwiać swoje wątpliwości na temat głośników, w które oryginalnie jest wyposażony mój samochód. Mam 2xprzód 2xtył i 1xbagażnik. Boję się, że po kupnie innego radioodtwarzacza nie zagra mi głośnik w bagażniku, co było by dla mnie bardzo dużą stratą. Proszę o rozwianie moich wątpliwości, ewentualnie o podanie jakiegoś wyjścia jeśli będzie tak jak mam na myśli. Przykładowy radioodtwarzacz, który chcę kupić https://www.pioneer-car.eu/pl/pl/products/deh-x7800dab