Cinek Sto lat!!!!
Printable View
Cinek Sto lat!!!!
Choć moja młodość jeszcze trwa...(przez te parę chwil czyt. minut), a co za tym idzie moje święto... to już się wyrywam bo chcę Wam wszystkim bardzo ale to bardzo z całego serca podziękować! Za życzenia przesyłane przez forum, sms-y jak i otrzymane *kartki :) (*dziekuje), W takim dniu człowiek dostaje odpowiedź po co wyjeżdża na takie "imprezy" jak OP,WOBuS,INTEGRE no i teraz USTKA! Dostaje odpowiedź, że znajomość z Wami wszystkimi to coś WIELKIEGO! Niech żałują Ci którzy nie mogą zaznać tego szczęścia co ja - w postaci WAS! Jesteście nie tylko na wspólnych zdjęciach z wyjazdów czy postach na forum!- z każdej z tych chwil człowiek wyciąga wnioski i dochodzi do tego, że jesteście ze mną każdego dnia:) ( to już chyba nałóg z tym forum) Już wiele razy pomagaliście,doradzaliście i byliście - Jeszcze raz wielkie dzięki dla tych co pamiętali! * Niby zwykłe życzenia, a dają taką wielką siłę ! SENKIUŁ :D urodzinowy balansik
:shaking2::shaking2::shaking2::shaking2:
*świętujemy w Ustce :)
adriank: wszystkiego najlepszego, szczęścia, spełnienia marzeń, STO LAT!!!
Sto lat Adrianek!! :)
Adrian! NAJLEPSZEGO!
Młode ciacho młode 100lat adriank http://www.cukierniacieslikowski.pl/...lerski/p6b.jpg
NAjlepszego Adrian:P
KiTo wszystkiego najlepszego
KiTo sto lat (Wojciechu:PP)