Czyli krótko mówiąc zamawiam klocki z drugiego linka? Dzięki za odpowiedź.
Printable View
Czyli krótko mówiąc zamawiam klocki z drugiego linka? Dzięki za odpowiedź.
Witam jakie polecacie tarcze hamulcowe do audi a3 8p sportback 312mm o mocy 265km i roku 2004 ?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Raczej swap na 345 na początek
Co do tarcz zdania są różne.....
A co potrzeba na 345?
Cześć,Niebawem będę wymieniał tarcze i klocki z przodu. Obecnie mam założone tarcze i klocki TRW. Z zestawu jestem zadowolony, ale myślałem teraz o ATE. Możecie polecić jakieś współgrające ze sobą zestawy rozsądne cenowo?
możesz ate + ate, możesz tex + tex, możesz zimmermann + ferodo bądź textar :)
Mam zimmerman+trw i jestem zadowolony :)
Ja zakupiłem cały zestaw textara na przod i tyl i po czasie zaczely piszczec przy lekkim hamowaniu , jest jakas metoda zeby pozbyc sie piskow ? Oczywiscie poza wymiana zestawu :(
Hej mam pytanie przymierzam się w przyszłym miesiącu do wymiany wszystkich tarcz i klocków na nowe. Przednie tarcze zmienię przy wymianie z 288mm na 312mm a tył narazie zostanietaki sam . Forumowicze polecają zestaw Zimmermann Sport + klocki Zimmermann a ja zastanawiałem się nad klockami ceramicznymi Jurid White. I tu pojawia się pytanie czy przy tarczach nawiercanych jest sens używania klocków ceramicznych bo takie bym chciał używać.
Głównie jeżdżę po autostradach dość dynamicznie,audi posiada 180KM prędkość średnia 180km/h (160-220km/h) i zależy mi na dobrym hamowaniu.
Może polecicie mi zupełnie inny zestaw z góry dzięki za odpowiedzi Mogard ;]