-
Witam
Pacjent a3 8p 2.0 bkd 2004r.
Auto po przekladce na manual, portrzebuje schemat podlaczenia swiatla wstecznego oraz przewodow od czujnika wysprzeglika ( auto ma tempomat). Wdzieczny bylbym za schemat calego podlaczenia skrzyni DSG oraz takiego sam schemat manuala. Oznczenie skrzyni GRU.
Z gory dziekuje za pomoc.
-
Witam
Audi A3 8P 5d. 2005 rok 2.0 tdi AZV. Potrzebuje rozpiskę pinów stacyjki dokładnie włącznika zapłonu o nr. 1K0905865. Jest 6 pinów i potrzebuję znaleźć ten od rozrusznika.
-
Hej, słuchajcie szukam schematu pinów w liczniku z 8P benzyna chcę zrobić kontroler do PC do gier na takim liczniku jednak mam problem z odnalezieniem takich schematów
-
Witam, potrzenuje schematów climatronic a3 8P 2010 oraz klimatyzacji manualnej rowniez a3 8P 2010 1.9 TDI BLS
-
Audi A3 8P, 3D, 1,6 BGU
Potrzebny schemat wtyczki schowka:
https://images92.fotosik.pl/148/b215ce34ce9e599amed.jpg
-
Witam mam problem z halogenami w swojej a3 8p, mianowicie auto kupiłem miało wymieniony błotnik przedni lekko wyrwało zderzak kupiłem ją bez halogenów w zderzaku, po VIN sprawdzone ze auto oryginalnie miało halogeny przełącznik również z funkcją halogenów itp, od strony kierowcy jest kostka od halogena ale nie mam na niej prądu, lecz od strony pasażera nie ma w ogóle kostki, szukam podpowiedzi którędy idą kable z kostkami od halogenów oraz gdzie i jak szukać brak prądu na jednej kostce Liczę na wsparcie Pozdrawiam
-
Czy ktoś może podpowiedzieć za co odpowiedzialny jest pin 6 we wtyczce J borda? Oraz co to Terminal 50 switch (wtyczka G pin 1) i Terminal 50 relay (wtyczka A pin 11)?
-
czy ma ktoś może schemat rolki DRL - 8p0 919 093A ?
-
Wtyczka A
11 - Cewka przekaźnika zasilania napięciowego zacisku 50 - J682
Wtyczka J
1 - Bezpiecznik SC42 Pompy spryskiwacza przedniej i tylnej szyby V59
2 - Silnik wycieraczki tylnej szyby V12 (styk 3)/ Pompa spryskiwacza przedniej i tylnej szyby V59 (styk 2)
3 - Bezpiecznik SB5 Wysokotonowego sygnału dźwiękowego H2 i niskotonowego sygnału dźwiękowego H7
4 - Silnik wycieraczki tylnej szyby V12 (styk 2)/ Pompa spryskiwacza przedniej i tylnej szyby V59 (styk 1)
5 - Masa
6 - Wysokotonowy sygnał dźwiękowy H2 (styk 2)/ Niskotonowy sygnał dźwiękowy H7 (styk 2)
Wtyczka G
1 - Sterownik elektroniki kolumny kierownicy J527 - Zacisk 50 do sterownika instalacji elektrycznej samochodu (wtyczka 20-stykowa, 18 styk)
Styk 50 to położenie kluczyka w pozycji START czyli załączenie rozrusznika.
-
Potrzebuje rozpiskę bezpieczników pod maską, nie tych na które się patrzy z góry co są razem z przekaźnikami, tylko te, co są z boku tzw MIDI, idą do nich głównie grube kable plusowe.