Mogę zabrać niedużą przesyłkę. W nocy z niedzieli na poniedziałek wyjazd z Góry Kalwarii -> Warszawa -> krajową "siódemką" w stronę Gdańska -> obwodnicą do Rumi, Redy -> Karwia.
Powrót około 14.08.
Printable View
Mogę zabrać niedużą przesyłkę. W nocy z niedzieli na poniedziałek wyjazd z Góry Kalwarii -> Warszawa -> krajową "siódemką" w stronę Gdańska -> obwodnicą do Rumi, Redy -> Karwia.
Powrót około 14.08.
Jade 29 sierpnia z Gdańska do Warszawy, wracam 8.09 albo 9.09 ;) Pasazerow raczej nie zabiore bo bede troche zaladowany, ale jakies inne rzeczy to nie ma problemu :D
Pozdro
EDIT:
Przy okazji czy ktos moze jedzie z Krakowa w kierunku Gdańska w najblizszym czasie ?? Kupilem felgi i potrzebuje transportu. A jezeli ktos mialby po drodze to moze zgarnac polowe wynagrodzenia kuriera :D
Jutro 5.00 start z poznania do pobierowal, moge cos pogarnac:P WOODYvagen gotowy do trasy:) http://images40.fotosik.pl/318/e8b6abbd8ef9f9a9.jpg
Witam,
Potrzebowałbym transportu z bydgoszczy do krakowa lub okolic moze ktos sie wybiera?
Przesylka delikatna, jak ktos cos wie to prosze o kontakt, bedzie jakas smaczna nagroda %% albo moge nawet zaplacic chodzi o to zeby nikt nia nie rzucal hehe:)
12.08.2010: w południe wyjazd: Poznań - Skwierzyna - Międzyrzecz - Świebodzin - Zielona Góra - Poznań: powrót ok.23
17.08.2010 Katowice-Warszawa powrót 19-20.08.2010
Jutro: Rzeszów - Kraków - Rzeszów
Czy ktoś jedzie z Poznania lub z Krakowa do Warszawy w najbliższym czasie ?
dziś w nocy z Tomaszowa Mazowieckiego na południe do: Mikołów, Czechowice Dziedzice, Rybnik, Szczyrk, Ustroń, Cieszyn, Ruda Śląska, mogę zabrać coś lekkiego na południe ewentualnie pomiędzy wymienionymi miastami i powrót do Tomaszowa na pusto więc coś większego się zmieści kontakt 501 613 210
Czwartek rano wylot, po południu powrót: Poznań - Zielona Góra - Poznań