a ten cde-7871r
Printable View
a ten cde-7871r
tylko nie CDE jak coś to juz CDA lub IDA wtedy Alpine nie ma sobie równych ;)
Koledzy mam Alpine CDE-113bt i chcialbym polepszyc moje naglosnienie w aucie.
Mysle o wzmacniaczu i subie mam na to okolo 700zl. Co moge kupic do tej ceny? jakiej firmy szukac sprzetu?
mo?e lepiej skrzynie basow? plus wzmaka, co? takiego
http://allegro.pl/jbl-gt12-skrzynia-...859442176.html
Fajnie ze na aukcji nie pisze nawet jaki model to jest prawdopodobnie to JBL GT5-A402 E
tryby pracy (kanay) 2/1
moc RMS przy poczeniu zmostkowanym 1 x 120 W
moc RMS, 2 Ohm 2 x 60 W
moc RMS, 4 Ohm 2 x 40 W
regulacja podbicia basu 0-+6dB przy 50Hz
stosunek sygna/szum > 85 dBA
zwrotnica bez filtra/LP/HP (20Hz - 320Hz)
wymiary 191 x 235 x 54 mm
takze 120 w na mostku na 250 g?osnika to ma?o ale za te kase tez uwazam ze warto , zawwsze wzmak mozna podpiac pod przednie g?osniki a kupic mocniejszy , moze maja tez wersje z glosnikiem 25 i taki lepiej szukac . Nie wiem co oznacza zwrotnica bez filtra jezeli to co mysle to on jest do g?osk?w nie do suba , ale trza by sprawdzic
http://allegro.pl/jbl-gt5-12-cisnien...854879548.html
tu widac ze wzmak ma filtry ale lepiej zapytac niz pozniej kombinowac
wystarczy ten zestaw JBL-a zeby juz porzadnie gralo? Oczekuje dobrego basu. Jakie firmy tego typu sprzetu skrzyni i wzmacniacza jest najlepszy, jakiej firmy szukac?
Moze ktos z forumowiczow miglby sie wypowiedziec jaki sprzet ma u siebie?
Najlepszy do czego? Do łupania, żeby szyby wypadały czy do jakości?
Witam kolegów, zastanawiam się nad kupnem nowego radia do mojej a3. Mianowicie zastanawiam się nad Alpine IDA-X305 iPod lub ALPINE CDA-117Ri . Może ktoś poradzi które by było lepsze, albo może jakieś inne propozycje ? (koniecznie z USB i oczywiście czerwone podświetlanie)
No raczej buczało moze i głosno ale grac to raczej nie bedzie , niektórym to wystarcza do pełni szczescia , ludzi słyszacych roznice coraz mniej , z drugiej strony jak na to patrzec to jakoś instrumenty jezeli ktos słyszał na żywo raczej nie bucza jak niektóre suby, pozatym gdzie maja posłuchac czegos innego zeby miec jakies zdanie, niektórzy myslą ze tak to musi grac :)