jak masz auto pod nosem zrób jeszcze z boku tak by było widac jak przylega do błotnika i jak spasowany jest zderzak w slizg
Printable View
jak masz auto pod nosem zrób jeszcze z boku tak by było widac jak przylega do błotnika i jak spasowany jest zderzak w slizg
Tu będzie problem, bo przód dzisiaj zdemontowałem pod kątem poprawek. Z boku wszystko leży tak jak powinno na 100%. Mam jedynie takie foto:
http://img208.imageshack.us/img208/5347/lju.png
jedynie co bym zrobił to poluzował te 2 śruby mocujące reflektor
wysunąłbym go odrobinę do przodu (tylko góra)
powinna sie zmniejszyc szpara miedzy zderzakiem a lampa a zwiększyć miedzy lampa a maska
dołowanie tu istnieje regulacja 2mm ale u ciebie to starczy bo i tak wygląda dobrze
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale szukałem i nie znalazłem. Czy dużo jest roboty aby boczne kierunki przerobić na poliftowe oryginalne? Bo mam kwadratowe..
zmienić błotniki :)
ale śmiało możesz wymienić je na kwadratowe innego koloru - koszt kilka zł na allegro, a kolorów do wyboru sporo
No wiem tak i zrobiłem, kupiłem ciemne do granatowego auta. Błotników nie będę zmieniał xD. Lipa, bo mam wsio poliftowe, auto z 2000r a kierunki boczne kwadratowe i średnio to wygląda :/