Decatane. To takie lampy a'la Sonar na rynek niemiecki. Za tą cenę odezwałbym się mimo wszystko do kolegi z forum. Ewentualnie kupił TYC'a i malował samedzielnie ze wskazówkami z forum :)
Printable View
Decatane. To takie lampy a'la Sonar na rynek niemiecki. Za tą cenę odezwałbym się mimo wszystko do kolegi z forum. Ewentualnie kupił TYC'a i malował samedzielnie ze wskazówkami z forum :)
Witam, a ja mam troszkę inne pytanie. Mam A3 8L przed liftem (1998) i od pewnego czasu zastanawiam się nad zmiana lamp przednich na polift. Wiem, że trzeba dokonać jakiejś małej modernizacji, ale trafiło się tak, że niedawno po małym spotkaniu ze zwierzyną leśną połamałem wzmocnienie przednie, dorwałem je od polifta i takie założyłem. Czy teraz lampy poliftowe powinny bez problemu wejść na swoje miejsce? Czy nadal będzie trzeba przerabiać te mocowanie? Dodam, że mam wycięte kawałek, plastiku z obu stron, tak, abym mógł założyć stare lampy (mocowanie kierunkowskazów). Mam nadzieję, że wiadomo, o co mniej więcej chodzi ;)
Mistrzu tu najwiekszy opor stawia blotnik lewy i prawy, ktory na tym zakolu przy kierunku ma wypust blachy uniemozliwiajacy wsadzenie lampy :)
Więc bardziej chodzi o el. blacharski... To wzmocnienie wymieniłem na polift, bo było dużo tańsze, a prawie identyczne wymiarami ;) Ok, doczytam tematy i będe dalej pytał :D Dzieki ;)
Nie wiem czy to dobry temat.. Jednak odkąd założyłem HIDy gorzej słyszę w CB. Cicho i niewyraźnie.. Czy jest szansa żeby taki efekt zniwelować jakimś filtrem itp ? Jeśli tak, to jakim ? Czy muszę liczyć sie z wydatkiem na lepsze przetwornice...
pozdrawiam
Mateusz
przetwornice hella nie zakłócają
Z chinszczyzn to kazda sieje, jedynie hella i denso jeszcze możesz śmiało brać i przejściowa do tego grunt żeby były d2s. Jeszcze ostatnio się dowiedziałem że dławik może pomoc przy hidach jak go wepniesz na plus zasilania przetwornicy.
Wysłane z mojego Desire HD za pomocą Tapatalk 2
Witam panowie mam okazjie kupić lampy przednie poliftowe ale z anglika . Czy jest sens zakupu ,czy wogóle uda mi je przerobić by świeciły normalnie na Polskie normy przystało ?
Oczywiście, że się uda ;) Ogólnie wystarczy, że przestawisz przesłonę taką małą blaszką, która jest pod soczewką i możesz jeździć. Nie będziesz miał natomiast doświetlania pobocza tylko będzie świecić od lewej do prawej na jednej wysokości. Chyba, że chcesz mieć Europejskie lampy z prawdziwego zdarzenia to odeślij do Grabka i Ci przerobi ;)
Witam. Zastanawiam się nad kupnem reflektorów depo, a dokładnie z tej aukcji: http://allegro.pl/audi-a3-00-03-refl...365199870.html
proszę o szczere opinie :)
I dodatkowo zarzucam pytanie, czy żeby je zamontować do mojej A3 z 99r to mam działać wg tego poradnika: http://www.a3-club.net/forum/showthr...d-liftem/page2 ??
Pozdrawiam...