Czy warto malować wnętrze przedliftowej lampy na czarno? Auto też czarne. Czy kojarzycie kogoś na forum z takim "modem" i kolorem? ;)
Printable View
Czy warto malować wnętrze przedliftowej lampy na czarno? Auto też czarne. Czy kojarzycie kogoś na forum z takim "modem" i kolorem? ;)
Ktoś miał na forum pomalowane na czarno przedlifty, ale średnio to wyglądało. Później były chyba na sprzedaż ;)
A wracając do mojego problemu gdzie w bb tanio i solidnie zajmą lampami zajmie?
witam ,mam pytanie jezeli chodzi o audi a3 199r około , jak to jest z xenonami ,moge je montowa? i ile mnie około wyniesie w zakladzie ,caly koszt?
Masz dwie opcje:
1. ori lampy xenony z ori przetwornicami ( przed lift lub po lift), spryski
lub
2. zamienniki. Ja wsadziłem TYC + HIDy z allegro - jeśli jednak trafi się kontrola policji, mogą się przyczepić (aczkolwiek autko bez problemu przeszło przegląd na losowo wybranej stacji diagnostycznej, więc nie wiem do końca jak to jest ) - 300 zł lampy TYC nowe komplet, 100 zł HID, 30 zł wtyczki + troche pracy
spokojnie możesz zakładasz ksenon + spryski + samopoziomowanie
jak masz umiejętności to 1500zł podołasz to zrobić :)
a jakas tansza opcja zeby fajnie zarowy swiecily? nawet jakos jasniej,cos pod niebieski jak da rade, no bo 15000zł nie ukrywam duzo,dobre granie kupie za to;d
opcja 3 to tyce soczewki poliftowe + hid + spryki(ori bo inne wyglądają jak pół dupy za krzaka)
bez samopoziomowania
koszt ok 800 zł
mozna bez sprysków ale nie przejdzie przeglądu a przy kontroli drogowej dowód pozostaje u niebieskich