Użyj vaga
Printable View
Użyj vaga
Witam!
Mam problem zginął mi ostatni kluczyk scyzoryk. Pozostał mi tylko ten plastikowy na szczęście posiada pastylkę immo więc da się z nim poruszać. Moje pytanie czy bez numerów starego scyzoryka da się dobrać inny pilot scyzorykowy który będzie współpracował z moim centralnym zamkiem?
auto jest po lifcie 2002r kluczyk był z 3 guzikami.
Plastikowy kluczyk jest z zawieszką z pinem i jakimiś numerami mogą to być numery kluczyka?
liczę na pomoc z góry dzięki
Potrzebujesz taki scyzoryk. Dorabiasz do niego grot z Twojego plastikowego kluczyka. Kodujesz immo i kodujesz pompkę.
http://allegro.pl/audi-4d0-kluczyk-s...543028867.html
A pastylke w nim mozna kilka razy programowac czy nie? Jakiej ewentualnie będę potrzebował?
Można kodować kilka razy. Pewnie kupując pilota z 3 przyciskami będziesz miał potrzebną pastylkę. Czyli crypto48
Czy nr 4D0 837 231 N to to samo co np 4D0 837 231 A? itp
Pilot koduje tak że włączam zapłon i nowym pilotem otwieram i zamykam auto tak? czy to też vagiem w jakiś sposób się koduje? immo wiem jak vagiem zakodować, do pilota jeszcze nie doszedłem... :P
Witam. Mój pilot od scyzoryka nie działa nawet po wymianie baterii. Chcę kupić nowy i nie znalazłem nigdzie takiego z numerem 4D0 837 231 K. Na allegro są 4D0 837 231N 4D0 837 231A 4D0 837 231R. Czy takie też będą ok czy może muszę szukać z końcówką K?
panowie jeśli przy kluczykach które dostałem przy kupnie auta (jest ich 3 razem z jakimś plastikowym) nie ma żadnej przywieszki z kodem pin to musze znajść osobe z VAG TACHO która zczyta mi pin?? Czy jest możliwość zczytania owego kodu za pomocą zwykłego kabla kupionego na allgeo za 50zł? Kupiłem sterownik ze scyzorykami i musze je zakodować
Licznik przedliftowy i Jaeger poliftowy to Vag tacho
Polifty to can commander
I kablami do tych programow tylko pomoga.
dzięki więc musze szukać kogoś z VAG TACHO bo moje audi to przedlift z 99r
DanioUk a orientujesz się jaką musze dokupić pastylke do kluczyka??