@martinTDM, jak z zapachem tych wycieraczek?
Tapatalk
Printable View
@martinTDM, jak z zapachem tych wycieraczek?
Tapatalk
O to mi chodziło, bo niektóre wycieraczki (zwłaszcza tańsze) mają bardzo intensywny zapach. Dzięki!
Tapatalk
do wersji z 4 drzwiami sa takie same tylne dywaniki?
Zdecydowałem się na dywaniki od GEYER & HOSAYA, o których pisał kilka postów wyżej martinTDM. Są dobrze wykonane, otwory są prawidłowo rozstawione i pasują do montażu w samochodzie. Tylne dywaniki również posiadają otwory wraz ze stoperami. Zapach nie jest drażniący. Po otwarciu paczki czuć było zapach gumy gdy się je zbliżyło pod nos. Na wszelki wypadek potrzymałem je dzień na świeżym powietrzu. Po tym czasie w aucie nic nie czuć. Także jestem zadowolony.
Ja tam bardzo polecam dywaniki gumowe do 8l dirmy rezaw plast.
Użytkuję je od 2 lat i jestem mega zadowolony.
Nie śmierdzą chińszczyzną, można powiedzieć, że są bezwonne.
Są idealnie dopasowane, mają wysokie korytka, co szczególnie przydaje się teraz, gdy nosimy do auta śnieg.
Łatwo je oczyścić z brudu, nie deformują się.
Możesz wrzucić zdjęcia jak wyglądają?
Również polecam. Mam 5 lat. Korytka są super. Nie wiem dlaczego większość wybiera petexy
Pytanie czy na pewno są bezwonne? Bo często producent podaje taką informację, a w rzeczywistości śmierdzą gumą, tym bardziej jeżeli trochę namokną podczas pluchy. Jeżeli możesz to napisz też ile kosztuje komplet, bo sam byłbym chętny aby je zakupić. Większość osób z tego co widzę wybiera właśnie Petexy.
Witam.
Również zakupiłem dywaniki GEYER & HOSAYA. Pasują w otwory idealnie, wygląd jest super. Musiałem je jednak wyciągnąć z auta na noc, ponieważ trochę śmierdzą gumą. Jutro rano zobaczę czy smród puścił :p