serdeczne dziękuję za info :) było by taniej a tak muszę szukaćmoże ma ktoś na sprzedaż?
Printable View
ha, ja wlasnie jestem na etapie szukania kolejnej pompy.
Ta co kupilem 3 miesiace temu znow szlag trafil.
Niby nie ma wilgoci a siadla
Zycze powodzenia :).
Witam.chciałbym sie podpiac pod temat.Mam problem własnie z pompką cntr zamka(wszystkie drzwi + bagaznik musze zamykac kluczykiem).Gdy otwieram i zamykam to pompka mi nie buczy tylko harczy jakby chciała ale nie mogła.Wczesniej nie harczała ale dosć długo buczała(moze to jest przyczyna nieszczelnosci).Czy pompka zakonczyla juz swoja zywotnosc?
pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
ja mialem ten sam problem i pompka dlugo mi buczala i nie zamykala auta magik elektryk rozebral ja i stwierdzil za przepalila sie jedna blaszka przeczyscil z tego co widzialem zlutowal i chodzi dalej wiec proponuje jeszcze znalesc dobrego elektryka moze pomoze
Jeżeli ktoś szuka :
KOMPRESOR - SILNICZEK Z GRAFITOWĄ POMPKĄ do pompkito mogę polecićmożna wysłać cały moduł a on wymienia kompresor
Jak ktos potrzebuje sam kompresor to posiadam owy w bardzo dobrym stanie.
Pochodzi z mojej orginalnej pompki.
Jak cos to poprosze info na PW.
Ok jutro podjade do mechanika zeby sprawdził ten kompresorek...
zanim pojedziesz deo mechanika spojrz na ten temat i zastanow sie czy sam temu nie podolasz,bo wedlug mnie majac instrukcje i ilustracjami to powinienes sobie poradzic
http://www.a3-club.net/forum/showthr...?t=9256&page=2
Dobra odgrzeje temat
Panowie neidawno zamówiłem pompke na allegro bo w poprzedniej spaliła się elektronika, dziś byłem tak podekscytowany jak owa pompke wymieniałem ze miałem klapki na oczach i dopiero kiedy okazało się że pompka nie obsługuje fabrycznego alarmu dotarło do mnie ze zamówiłem pompke o numerach 8L0 a miałem zamówić 8D0 efekt taki ze chodze nasterowany po chałupie i myśle co by tu zdemolować ;] jesli któryś z Panówma na zbyciu pompke 8D0 lub chciałby się zamienić na 8L0 to zapraszam do korespondencji ;] w dziale sprzedam również ogłaszam swoją skromną propozycje Pozdrawiam ;]
witam czy moze mi ktos pomoc otoz mam taki problem z dnia na dzien przestalo mi dzialac plynne otwieranie szyb tzn zeby otworzyc to musze trzymac przycisk gdzies na forum pisali ze trzeba je zakodowac otworzyc zamknac i jeszcze raz nacisnac przycisk zamykania ale niestety to nie pomaga wczoraj na chwile wszystko zadzialalo ale po paru godz to samo