mordeczki potrzebuje sie dostac z wawy do kraka albo w okolice bielska termin pozny czwartek albo piatek 23-24.09. Jak cos, dajcie prosze znac ;-)
Printable View
mordeczki potrzebuje sie dostac z wawy do kraka albo w okolice bielska termin pozny czwartek albo piatek 23-24.09. Jak cos, dajcie prosze znac ;-)
Poniedziałek Kraków-Zakopane
Wtorek Zakopane-Kraków
Środa Kraków-Kielce-Kraków
Mogę wziąć nawet coś dużego.
potrzebuje kogos kto jedzie dzis na trasie łódz-poznan lub z łodzi w okolice poznania kontakt do mnie 785667968
Witam. Mam prosbe - czy ktos jedzie ze slaska do nowogardu? wzglednie warszawa? w obu przypadkach trzeba doreczyc male paczuszki:)
Witam, w piątek z rana lece z Gliwic do Tarnowskich Gór a następnei do Bielska Białej w ten sam dzien wieczorem lece z Bielska Białej przez Gliwice do Tarnowskich Gór moge coś zabrać na świeta jak coś :)
Ktoś kursuje na trasie Katowice-Kraków w najbliższym czasie? (nic pilnego, kabel potrzebuje odebrać ;) )
czy ktoś na dniach będzie może jechał z Łodzi? jest nie wielka paczka z ulicy Piłsudskiego.
Proszę o kontakt osoby jadące na trasie Lublin-Łódź, albo Warszawa-Łódź.
Czy w tym tygodniu jedzie ktoś może z wawy do Krakowa w okolicę ulicy Przy Arce?
Nie potrzebuje ktoś coś przewieźć na trasie Lublin->Rzeszów->Lublin dnia 24.03.11, w drugą stronę mam puste auto, w pierwszą trochę mniej miejsca.