-
lampy
--------------------------------------------------------------------------------
"Najlepiej kup sobie orginalne lampy audi nie zadne ringi to charakterystyczny dizajn bmw i niewkladaj sam zestawu xenon chinskiego bardzo krutko swieca zarniki a pozatym jest zla soczewka i bedziesz oslepial innych co da sie zauwazyc na drogach jak niemasz takiej kasy poczekaj i kup orginalny xenon Audi da ci jakwieksza satysfakcjie pozdrawiam." POPIERAM a3 s3 i cała reszta audi to nie opel calibra zeby montowac diody. sam MAM NA SPRZEDAZ DWA KOMPLETY LAMP DIODOWYCH BO PRZEZ CHWILKE ZBŁĄDZIŁEM;p
Dodano:
Co Do Tej Diody Uszkodzonej To Jestes W Błędzie Poniewaz Mam Takie Lampy Na Sprzedaz I To Wcale Nie Jest Dioda Tylko Taka Zaślepka Na śrubkę Chinole Się Nie Postarali Pozatym Ten Model Lamp Nie Przylega Najlepiej Co Innego Diodowe Clar Depo Pasują Idealnie Niestety Są Okropne Jak Wszystkie Inne Diody
-
Co do tylnych lamp diodowych z jedna z zaślepką zamiast diody:):P Rowniez jestem posiadaczem tych lampek i musze powiedziec ze w mojej opini sa wykonane bardzo dobrze i umnie pasują idealnie:)Pewnie duzo zalezy na jaki sie trafi egzemplarz:) Troche jest lipa z tym ustawieniem led:/ ale i tak lepiej to wyglada niz polifty i jest sie duzo lepiej widocznym.Bede probowal podłązyć dolne przeciwmgielne z tych lampek do stopu, wtedy powinno to miec rece i nogi:)
Pozdr
-
Pawlos - Ja wiem że to zaślepka a nie uszkodzona dioda... na początku myślałem ze to uszkodzenie...
PS wiadomo że to nie opel calibra ale czy nowe audi nie maja diod ??? jak i z przodu jak i z tyłu
No mi też w miarę pasuje te lampy... Cóż podobają mi się diody i nie tylko mi... żeby lampy ori od najnowszych modeli pasowały do 8L to choćby nie wiem ile kosztowały już bym je założył... a te akurat są bardzo podobne do poliftowych i maja diody... bo reszta lamp z diodami to masakra... maja małe niedociągnięcia odnośnie tej zaślepki i np przeciwmgielnych...
-
Witam! Z racji tego ?e nie chce ci?? b?otnika i w ogol? za bardzo nie mam na to czasu, co powiecie np. o tych lampach http://moto.allegro.pl/item553879581...uning_wwa.html plus ?ar?wki Philips Night Guide lub Philips BlueVision? Pozdro
-
To już wolałbym dołożyć do ori przedliftowego xenonu niż kupić takie lampy...sorki ale dla mnie one sa tragiczne...
Pozdr
-
j/w :)
te lampy to totalny dramat w 3 aktach...
-
Ok dzi?ki za rady. Widz? ?e bez wycinania b?otnika si? nie obejdzie ;) A wiec co powiecie na te lampy http://moto.allegro.pl/item548904045..._a3_00_03.html plus ?ar?wki Philips Night Guide lub Philips BlueVision? Co w og?le s?dzicie na temat tych ?ar?wek?
-
No polift jest polift i jest piękny! :)
Moja rada - uważaj na markę TYC, kup jakieś Depo, albo In-Pro, bo TYC z mojego doświadczenia wiem że świecą słaabo...
Co do żarówek to sie nie wypowiem konkretnie, ale mysle że to nienajgorsze połączenie :)
W każdym razie lepsze niż zestaw HID.
pzdr :)
z tym cięciem błotników nie jest aż tak wiele roboty, ja to zrobiłem w 30 minut.
-
Z własnego doswiadczenia wiem że z poliftami auto robi sie piekniejsze... ja tam zakupiłem HID i po paru watpliwosciach jestem zadowolony :D
-
Ok, dzięki za pomoc :thumbright: jak się z tym uporam to zapodam zdjęcia do odpowiedniego działu... :D