Będziesz zadowolony, a jak dadza aktualizacje z eclair 2.1 do froyo 2.2 będzie fajniej :D
Printable View
Będziesz zadowolony, a jak dadza aktualizacje z eclair 2.1 do froyo 2.2 będzie fajniej :D
witam
właśnie za miesiąc wychodzi mi umowa w erze 60 zł/180 min, oferują mi po 6 latach na chwile obecną za 55zł/205min, i połączenia do play się w te minuty nie wliczają:( dla mnie jest to niekorzystne bo 90% znajomych jest już w play, a więc i ja ide! myśle nad longPlay 69 59zł/350min+ stan darmowy, no i zastanawiam się jaki telefon wybrać??-może cos doradzicie??? ogolnie na aparacie mi nie zalezy, może ale nie musi być dotykowy, no iżeby bateryjka troche trzymała
A ile chcesz dopłacić do telefonu?
PS. ja osobiście zastanowił bym się nad nokią c6 ;)
tutaj masz link do sklepu internetowego play :
http://sklep.playmobile.pl/ecommerce...rypostpaidrate
możesz sobie dobrać abonament i telefon.
noo c6 tez jest całkiem mozliwa, tylko chyba w playu chyba jej nie ma, na telefon nie mam zamiaru wydawac jakiejs dużej kasy myśle że do 200zł max!
Jeżeli zależy Ci na baterii, proponuje nokie e52. Korzystam z takiej nokii i jestem zadowolony. Symbian nie wiesza się, internet smiga itp. polecam
wiem ze bateria w e52 to jeden z glownych atutów, lecz oprócz baterii jeszcze zalezy mi na gps w telu, a e52 ma gps z agps a wiec trzeba grosze placić! używa ktoś tej 5800??
e52 ma chyba też zwykły GPS nie tylko ten płatny, właśnie staram się ogarnąć gps w tym tel, kupiłem tacie takie coś :) Z mojej strony polecam e72 :)
ogólnie rozmowe przenoszę do odpowiedniego miejsca
jerzu to jak bedziesz miał pewność że ma GPS (lub GPS z funkcją AGPS) to daj znać, bo ja narazie wszędzie znajduje ze ma GPS z AGPS:)
Z mojej storny polecic moge 6730 !! Rewelacyjny zasieg!! Testowalem 30 tel bez kitu u siebie w domu i....nie ma bata! Posiada NAVI (bez szalu) ale zawsze to cos...:)