to nie u mnie, w takiej drugiej a3 8L którą wziąłem pod opiekę :) potrzebuje 4 takich uchwytów reparturek :P
Printable View
to nie u mnie, w takiej drugiej a3 8L którą wziąłem pod opiekę :) potrzebuje 4 takich uchwytów reparturek :P
Na allegro kiedys wisialo ogloszenie komplet po 50zl. Tyle ze ktos juz pisal na forum ze te zestawy sa do du...
Witam, dorwałem się do wklejki w bagażniku - i wg niej mam xenony:
8JG - Reflektor Halog. Potrójny Z Lampą Wyładow.('ksenon')
ale na bank mam zamontowane lampy DEPO - czy w takim razie: auto miało dzwona i ktoś przyoszczędził i wymienił ksenony na zwykłe lampy - jest taka możliwość? Jak sprawdzić czy były zamontowane ksenony?
Jak był ori ksenon to powinny być też spryski i brak ręcznej regulacji wysokości świecenie. I do tego chyba zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy większy 5l. Jeśli auto miało dzwona to pewnie zderzak założony bez sprysków. Ale już zbiorniczek mógł zostać. Więc sprawdź co masz z tych rzeczy. I może jeszcze czujnik do samopoziomowania znajdziesz tylko nie wiem gdzie jest dokładnie. Prawdopodobnie przy wahaczu ale głowy nie dam.
xenony w przedliftach były tylko w s3, więc nie mogłeś mieć xenonów, a jeśli masz taki symbol na naklejce, to może ktoś tył z innej a3 dospawał ;)
99 - taki znalazłem w wątku powitań
niech sam sie określi będzie najlepiej
ALH to także silnik który był w polifcie
Czy za ciemne lampy przednie policja się czepia? Chodzi mi o czarny środek.