Jakie żarniki pasuja do przedliftowych xenonow?
Printable View
Jakie żarniki pasuja do przedliftowych xenonow?
kup d2s
A macie sprawdzone jakies tanie zamienniki? Np. co myslicie o zarnikach HID d2s?
tanie to wiadomo zapala sie albo nie :)
aczkolwiek sam w tej chwili mam 6000k najtańsze jakie były na allegro kupiłem 3 szt no i dobrze bo jedna była wadliwa
ale na zime kupiłem juz philipsy 4300k bo chciałbym w deszczu na mokrej nawierzchni cos widziec
Cześć
Czy takie rysy są do spolerowania?
http://img19.allegroimg.pl/photos/or.../36/3544023655
samą polerką nie zejdą, trzeba użyć papieru ściernego do tego, ale jest to do zrobienia
witam, mój problem wygląda tak że w przednia lampa od str kierowcy jest orginalna i posiada xenon a od str pasazera była wymieniana i jest na zwykłą żarówke H1. Pytanie brzmi czy da rade zamontować przetwornice i żarnik żeby barwa światła była jednakowa w 2 lampach ? Może mógłbym zakupić jedna przetwornice z zarnikiem + nowy żarnik do tej ori lampy (str kierowcy)
Co myślicie na ten temat?
to jeszcze jednej rzeczy nie zauważyłeś kolego ze w ksenonie masz soczewke mniejsza niż w zwykłej lampie
co do palnika pod H1 to ciezko bedzie uzyskac barwe jednakowa
palniki wymienia sie parami
pod h1 jakiś zestaw HID do ksenonu d2s
hida można założyć, ale nadal będzie różnica w wielkości soczewki...
może xenon chcesz kupic? :P
wiem że średnica soczewek się troche rózni ale jeżeli zamowie hida na H1 barwie załóżmy 6000k i do drugiej lampy żarnik d2s o tej samej barwie powinno być wszystko ok? czy jednak się myle?