potrzebujesz pastylkę crypto48
Printable View
potrzebujesz pastylkę crypto48
Witam.
Ratujcie bo już nie mam pomysłów i sił do tych kluczy :( mam dwa oryg scyzoryki nowe baterie i nadal nie mogę zakodować zdalnego zamykania.Centralny działa z drzwi zamyka wszystko.Kodowanie 12864 nr pompki 8l0862257k piloty na nic nie reagują :( ani jeden ani drugi auto ciągle pod vagiem i zero reakcji na kliknięcia nic nie zmienia pozycji http://imageshack.com/a/img42/4849/iylc.jpg.Nie oryginalne radio zostało odpięte,stacyjka wł i nic się nie dzieję pamiętam ze na początku jak kupiłem auto to raz udało mi sie zrobić że zamigały kierunki ale później i tak jak by pamięci nie trzymało.Umarły by dwa kluczyki? Gdzie szukać usterki ?
Wpisz najpierw kodowanie 8192 i baw sie z kluczykami vagiem
Panowie, mój problem wygląda podobnie jak kolegi djzaq, pilot główny się wyładował, po wymianie baterii w obu nie działają piloty. Na pompce żadnych błędów, próbowałem kilku sposobów zakodowania ale żaden nie działał albo wymagał choć jednego podpiętego pilota.
Na pompce jest kodowanie 8192, ciągle widzi dwa zakodowane piloty w grupie trzeciej, nie mogę tego w żaden sposób zresetować.
Czy jest jakiś sposób na diagnozę np. anteny od centralnego?
Jakiekolwiek sugestie jak to odpalić? :(
Mając pompkę w wersji K na końcu też nie mogłem zaprogramować pilota i nic nie pomagało udawało się tylko zrobić tak by migneły kierunki i lipa po chwili nie działało wcale.Pomogła zmiana pompki na z inna końcówka chyba poliftową P ale to musiałbym jeszcze sprawdzic
Ale u mnie wszystko było si do momentu jak albo coś je*** w pompce albo oba piloty się posypały w co wątpie...
Ed: Ja mam wg Etki pompkę 8L0862257G
A według Vaga?no i jakie kodowanie?spróbuj 8193 pamiętam ze jak dodałem +1 to coś tam ruszyło ale że bylo dawno to nie pamietam
Na vagu brak bledow.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...pompka_vag.jpg
Kodowania 8193 ani zadnego z +1 nie przyjmuje.
Pompka K :(
witam panowie.
wymienialem baterie w kluczyku i niestety nie wiedzialem ze trzeba bedzie go kodowac i teraz mam problem bo nie moge go zakodowac.
zamek w drzwiach mi nie dziala i mam tylko jeden kluczyk.
probowalem kodowac go vagiem ale nie chce zapamietac ustawień, i wgl nic sie nie dzieje jak przytrzymam przycisk otwierania po tym jak wpisze liczbe pilot. nie mam pojecia dlaczego, ciagle pisze ze nie ma zadnego powiazanego kluczyka.
czy moglby ktos cos poradzic co mam z tym zrobic? bo nawet nie mam teraz jak zamknąć samochodu...
Witam, podajcie prosze procedurę dodawania kluczyka, dzis przelozylem ze starej obudowy elektronikę i grot(kluczyk). Kluczyk nie był najwidoczniej długo używany, sam pilot nie działał, po jeden procedurze ktora znalazłem w necie pilot zaczął działać moge otworzyć i zamknąć samochód z centralnego zamka. Gdy wkładam kluczyk na liczniku pojawia sie migający kluczyk, dlatego pewnie trzeba go zaprogramowac, ktos wie jak to zrobic, nie mam możliwości podłączenia pod komp. Moze jakas procedura da rade? ;-) Pozdr.