no to super, dziwne tylko , bo oryginalow do a4 b6/b7 nie bylo z et 37, tylko z et42 w tej szerokosci
sa ET39 do a4, ale nowej b8, a tam otwor centrujacy tez jest inny
A jakie felgi pasowały do audi a4 b5 lub wystepowały w pasatach b5? Bo wydaje mi sie ze mogą w tych modelach wystepowac te felgi
nie, w a4 b5 pasku b5 16 stalowka miala ET45, wszystko co pisze tyczy sie oryginalow, felg producenta
w zamiennikach wszystko jest mozliwe
A jakie masz zawieszenie/wersje wyposażenia? Ja mam to niby -15 (Ambition-dzięki czaro10), mam 7,5' ET56+ 15mm dystans 225/45/17 i mam wrażenie(podkreślam mam wrażenie), że jeszcze z 5mm bym upchnął i to by był over do tego auta zeby nie tarło pod obciązeniem-chętnie bym wypróbował dystans 20mm jeśli ktoś by użyczył .
Attraction to seria, -15 to amibition.
ja mam -30
aha, no to nie mam pojęcia, chyba tutaj można tylko gdybać, a jak wyjdzie to sie okaże na aucie.
Jak ktoś ma dystanse 20, zeby pożyczyc na sprawdzenie, to chętnie w sezonie letnim sprawdze i powiem :)
jestem przekonana ze na dystansie 20mm na hopkach lub z osobami z ty;lu będzie przycierać od czasu do czasu
Nie mówię, że nie, ale trzeba to sprawdzić. Przecież to tylko/aż 5mm wiecej ;)
Panowie/Panie szybkie pytanie mam nadzieje , że ktoś udzieli mi odpowiedzi ;)
Tak wiec czy do a3 sportback 07r będą pasowały ( tz czy nie będą obcierać ) fele 18 8' et 35 z oponami 205/45-18 bo nie chcę popełnić dotychczasowego błędu że nie mogę w 4 osoby jeździć bo mi koła obcieraja ..... :/
Proszę o odp ;)