30.03.2011 - jadę w trasę Radom -> Kraków -> Radom, wyjeżdzam jako¶ przed 8, na miejscu mam byc o 11.00, szkolenie gdzies do 15.00 więc moge co¶ podrzucić komu¶ lub odebrać i podrzucić.
jak co¶ to pisać.
Printable View
30.03.2011 - jadę w trasę Radom -> Kraków -> Radom, wyjeżdzam jako¶ przed 8, na miejscu mam byc o 11.00, szkolenie gdzies do 15.00 więc moge co¶ podrzucić komu¶ lub odebrać i podrzucić.
jak co¶ to pisać.
jakby kto¶ miał co¶ do przewiezienia Warszawa -> Poznań w dniu dzisiejszym to pisać
A ja jakby co, to w przyszły czwartek (07.04.) jadę z Poznania do Rowów, przez Piłę - Szczecinek - Miastko - Słupsk. Podobna trasa w niedzielę (10.04.), ale w drug± stronę.
Mogę zabrać kogo¶ lub co¶ :P
Jedzie kto¶ w niedługim czasie w trasę Lublin- Ostrów Wielkopolski lub jakie¶ niedalekie okolice? Jak co¶ to PW
i co¶ ode mnie:
Jadę w poniedziałek 11.04 w trasę Lublin-Warszawa-Lublin. Więc jak co¶ trzeba podrzucić to nie ma problemu (1sza strona puste auto, druga strona najwyżej co¶ nie za dużego)
jutro poznań->gorzów wlkp-> szczecin -> pobierowo
powrót po weekendzie, jak co to mogę co¶ podrzucić/odebrać
sobota: Poznań-Wolsztyn-Leszno-Poznań
pstryq jak pojedziesz do leszna zabrał bys mi koc od kamila bo juz troche czasu u niego lezy a nie mam go jak odebrac pozdro
Jutro: Buk - Nowy Tomy¶l - Zb±szyń - ¦wiebodzin - Łagów
Ta sam trasa w drug± stronę we wtorek ;)
Może ktos z Warszawy bedzie przejeżdżał przez D±browa tarn/Tarnów?
A może kto¶ do Katowic będzie się z Warszawy wybierał w niedługim czasie ? Chcemy z koleg± z forum zamienić się felgami, a kurier to wyjdzie chyba z połowa warto¶ci felg...
50zł dla chętnego na pewno się znajdzie ;)