-
Co do gps'u w e52 to ona ma GPS z funkcją A-GPS, a mianowicie pomaga ona w szybszym nawiązaniu sygnału z satelitą, u mnie trwa to góra 15sec a koszta są liczone w groszach bo łączy się tylko przy wejściu w mapę/nawigację.
A teraz mam Galaxy S i jak na razie jest rewelacyjny, oczywiście nie biorąc pod uwagę najważniejszych wad (brak lampy do aparatu, diody informującej o sms czy połączeniu) to chyba największe wady, ale ogólnie rewelacja :D
-
Ja posiadam samsunga i8510 8gb i 8 mpx bradzo fajnie sie uzytkuje pewnie dlatego że posiada nokiowskiego symbiana i pare innych bajerów
-
Jak ktoś dużo pisze to polecam N900;) bardzo wygodna klawiatura, dobry aparat, super jakość filmów, komfortowe przeglądanie internetu i duuużo możliwości ustawienia telefonu "pod siebie":D
-
Mam pytanko, za 30 dni kończy mi się umowa z Orange i po pierwsze chcę przejść do Play, a po drugie muszę wybrać sobie telefonik. Co sądzicie o HTC Desire HD?
-
-
Nokia 6700 clasic - lepszego tel. nie miałem:thumbright:
-
e72 mam teraz :) chce telefon dodatkowo jako palmtopa ;P
-
mam e52, jak dla mnie najlepszy tel w swojej klasie :] ale niestety, wada e52 jest to, że padają głośniki, maks miesiąc i na serwis leci
-
no a ja juz w play i zadowolony, wybrałem nokie 5800xp i jestem zadowolony! jak to nokia bardzo intuicyjna panel dotykowy i moimi paluchami ogarniam bez problemu! polecam
-
No i niestety moja Xperia x10 padła. Mam teraz stara ale jarą wiecznie żywą 6310i. Bateria trzyma mi już 5 dni bez ładowania i mam wszystkie kreski baterii:-)