no to ladnie :)))) w soczewce masz H1
Printable View
no to ladnie :)))) w soczewce masz H1
czyli jest tylko jedna zarowka i jest to H1, tak? Bo obok to mam jakas taka szklana kule :D
Uasz http://www.allegro.pl/item343749073_...ie_modele.html prosze :-)
I one w 100% nie zkalocaja CB RADIO i smigaja jak trzeba? :)
Witam,
Ja kupilem od Tomka (jakosc A) 409zl jak dobrze pamietam to jakas znizke dostalem. Na 100% CB dziala jak wczesniej, radio zbiera tak samo. po konsultacji z Tomkiem wybralem 6k. Swiatlo jest super! biale z lekka luna niebieskiego. (tak wlasnie chcialem) Tomek radzil 6k pomimo ze pomiedzy 6k i 8k jest mala roznica to 6k jest duzo lepsza widocznosc w deszcz. Jesli chcesz cos mocno niebieskiego to 8k. Wieksze temp. to juz ostra strata widocznosci! jutro postaram sie wrzucic fotki przed i po.
Pozdrawiam
sonar w soczewie ma H1,
ja mam ksenona 12k, ale po pol roku i tak sie wypala i swieci jak slabe 10, pozniej jak 8 az w koncu robi sie zolta zarowka
nie ma sensu kupowac 12, poza tym coraz wiecej tych niebieskich xenonow jezdzi
teraz jak bede kupowac to 8 gora 10.
dodaj ze na deszczu przy 12k widzisz nic... :)
fabryczne sa 4K?
Wrzucal ktos Hidy 4k do siebie? chcialbym zobaczyc jak to wyglada ;)
ja kupilem 6K i wczoraj je zalozylem...mi sie bardzo podobaja...dalem za zestaw 229zl cb mi nie zaklucaja...jest zachowany wyglad z komfortem swietlnym ze tak to nazwe;)bo te 8k czy 10k to juz za bardzo niebieskie sa jak dla mnie...ale kazdy ma inny gust...
Dodano:
w sonarach obie zarowki sa typu h1 w orygianlnej lappie przedliftowej mialem zarowki typu h1 od krotkich h7 od dlugich...