-
kurcze nie kupuj tej wersji DSG straszna strata kasy... a z ta torba to przesadzasz widze ze jestes bardzo nastwaiony na nie co do "przenosnych" nawigacji..zrobisz jak bedziesz chcial i uwierz mi ze nawigacje od VW sa duzo gorsze od pozostalych... to znaczy np automapy.. albo czegos w tym stylu przynajmniej na polske...pozdrawiam i przemysl jeszcze raz to..[/code]
-
Tzn nie jestemantynastawiony do przenosnych nawigacji no ale jakos mi sie to nie widzi a ori navi fajnei wyglada no i wkoncu mapa na to wyjdzie i bedzie ok. Jechałem juz z tomtomem i bylo ok ale jakos nie podoba mi sie to. A czemu ty jestes przeciwny DSG ? Jezdzilem juz kilkoma automatami ale dsg jest dla mnie poprostu rewelacyjne z silnikiem 2.0 TDI 170KM poprostu wypas niewidzialem ze ta skrzynia jest tak rewelacyjna ? A tak pzoatym czy silnik przy takiej skrzyni mozna zczipowac ? Czy sa jakieś problemy ? Wracając do nawigacji to tomtom też nie ma zbyt wielkiego pokrycia polski a RNS-E daje dużo możliwości bo zwykłe radyjko concert jest takie zwykle i szare.
-
napewno fajnie bedzie wygladala twoja tapicerka jak ci sie gowniarstwo wlamie i nie beda mogli wyciagnac... to rozpizdza... cala tapicerke zeby tylko to wyciagnac... :/ nawi zawsze mozesz dokupic a quattro nie... :) jezdziles kiedys na Q :) przecie to bajka przy starcie jakby ktos cie kopna w ****... :D poprostu wyskakujesz :D inni sie slizgaja :P i kombinuja a ty boooom :D
-
nie wiem ale do mnie nie przemawiaja auta na automatach dla mnie to takie smutne... a tak moc tkwi w prawej dloni :twisted: wszystko zalezne od ciebie :twisted: tak jak proxa uwazam ze ta nawigacja to bez sensu wydatek tym bardziej ze nie ma mapy na polske.. ale faktycznie ladnie wyglada :mrgreen: tylko to tak jakby kupic sobie S3 i nie miec prawa jazdy :mrgreen: wybor nalezy do ciebie ale ja jestem gotow dac sobie obciac glowe ze manualna skrzynka i quattro sprawiloby ci duzo wiecej frajdy :twisted: :twisted: :twisted: pozatym mozesz zrezygnowac z DSG i kupic sobie ten ladny nieuzyteczny ekranik :mrgreen: plus ogniste quattro :twisted: :twisted: :twisted:
-
kmiler a jechales kiedyś z DSG ta skrzynia to coś więcej niż automat. A co do nawi to chodzi m itez o mp3 a mapa prtedzej czy pozniej i tak wyjdzie wiec nie mam sie czym przejmowac kazdy ma swoje zdanie. Pozatym wracając do DSG jest to przecierz peirwszy sportowy automat który jest lepszy od manuala i mniej przy tyej skrzyni samochód pali. Tom Tom jest fajny alo jakos mi sie nie widzi w takiej furze.
[ Dodano: Sob 28 Paź, 2006 09:36 ]
Ofiucjalna wiadomośc Audi jest taka że od teraz wszystkie samochody zamawaine z nawigacja RNS-E będą z mapa na Polskę. Wczoraj dowiedziałem sie o tym w salonie Audi. Wkońcu :)