Oryginalnie napisane przez
sugestia
Na wstępie proszę aby moderatorzy nie usuwali tej wypowiedzi.
Jestem rozczarowany całym chiptuningiem w jednej z najlepszych firm w PL [CZYTAJ COMPSPORT], mianowicie - przestudiowałem cały wątek i nie jest tam napisane że auta po modyfikacjach nie mogą uczestniczyć w chipowaniu. Więc zapisałem się na piątek 24 lipca- CHIPTUNING GRUPOWY CENA 1000ZŁ OD AUTA. Po przyjeździe na miejsce - dowiaduje się od szanownego kolegi z CompSportu, że mojego autka nie zrobi bo mam nie SERYJNE!!!!!! to znaczy wymieniłem wtryski na 216 i włożyłem większe turbo od awx. Więc nie rozumiem - czy grupowy chip polega na tym aby na szybko wgrać na seryjne programy trochę lepszy program. Byłem świadkiem jak trwało to około 25 minut łącznie z 2 pomiarami na hamowni. Oczywiście kolega z CS powiedział, że owszem zrobi mi program ale będĘ musiał więcej zapłacić[JAK BYM CHCIAŁ WIĘCEJ PŁACIĆ TO BYM PRZYJECHAŁ INDYWIDUALNIE] 1500 zeta to o połowę więcej niż grupowo. Motywował to tym że w moim przypadku ma 2 razy więcej lutowania [CZYLI WYCHODZI ŻE OKOŁO 3 GODZIN - LUDZIE TO ZA CO WY CHCECIE BRAĆ PIENIĄŻKI] za zhamowanie auta dwa razy ENTER i wgranie gotowca. Myślałem że wybierając CS mogę liczyć na fachowość. Widzę, że reklama was trochę przerasta.
To moja ostatnia przygoda z COMPSPORTEM, poszukam innych tunerów którzy przyłożą się do powstania programu w moim aucie.
Szczerze czuje się oszukany, człowiek jedzie kawał drogi i odchodzi z kwitkiem.
Pozdrawiam wszystkich którym program się udał.