po co ci teraz welurowe?
Printable View
po co ci teraz welurowe?
Midnight, nie pytaj ;)
poprostu potrzebuje welurowe kupić, no może nie teraz, ale do końca roku, by się przydały
Witam kolegówsprawdziłem wasze linki i nic!W allegro istnieje napis"Przeniesono do archiwum!Interesuje mnie kupno eluru na przód proszę o odpowiedz
troche temat odgrzebie.... nie ma ktoś dojścia do oryginalnych przednich dywaników welurowych do 8L 2002 ?? interesuje mnie czarny bądź grafit ?? mam zamówione te dywaniki w ASO , czekam juz miesiac i nic, dalej termin dostawy nieznany.. a meczy mnie juz jazda z duzymi dywanikami od a4. a moze do 8L pasuja dywaniki z jakiegos innego modelu , czy marki ?? chcialbym kupic oryginalne dywaniki bo wiem ze nie ma porowanania miedzy oryginalnymi a tymi "welurami" sprzedawanymi na allegro i w sklepach motoryzacyjnych
a moze kup welury w ASO ale nie oryginalne...? ja niedawno upilem caly komplet, cena 130 zl jakosc moim zdaniem jak na podrobe naprawde super
Chłopaki chcę kupić komplet dywaników welurowych oraz gumowych na zimę. Zastanawiam się jakie wybrać...mógłby ktoś coś polecić? Nie chcę dywaników, które będą za 1 miesiąc do wyrzucenia. Szukałem używek w dobrym stanie ale póki co nie widzę nic na allegro...Orientuje się ktoś ile kosztują te dwa komplety w aso?
Witam...ja w serwisie pytalem...orginał do samego przodu 320zl....ale gosc zaproponowal za 140 zamiennik w aso produkowany tylko dla nich,przod i tyl za 140 a nie 320 za sam przod....i powiem ze jestem pod wrazeniem:Dbardzo gruby fajny material...oczywiscie małe logo audi...nie to co taanie podroby na allegro :Ddywaniki posiadaja plastikowe stopery na przod i tyl...mam je juz 2 lata i chwale..a gumowe mam od poprzedniego wlasciciela wiec sie nie orientuje....
Witam. Czy ktoś się orientuje czy dywaniki przednie z wersji 3D pasują do wersji 5D ??? Czy jest jakaś różnica w kształcie podłogi itd???
Pasują...
Czy jest ktoś w stanie polecić dywaniki welurowe (zamienniki,firme) w kolorze jasnym zbliżonym bardzo do oryginału bo niestety cena w ASO to 460 zł za kpl.