-
Dzięki wielkie! Już zamówione, mam nadzieję że to juz koniec moich problemów z tym centralnym.
- - - Aktualizacja postu - - -
Jednak moja radośc była przed wczesna... właśnie byłem w aucie otwieram i wszystko super tylko bagażnik zamknięty na amen da się otworzyć kluczykiem lub z pilota otwieranie od środka przyciskiem na drzwiach nie przynosi żadnego efektu... ręce opadają
-
a podłączyłeś z powrotem wtyczkę do siłowniczka ?
-
tak wszystkie wtyczki podłączyłem, teraz to niepotrzebnie kupiłem ten mikrostyk... objawy takie jak były bagażnik zamknięty na amen a jak się otworzy to już się otwiera cały czas
-
-
Wtyczki czyściłem zmywaczem do paznokci, nie znalazłem nic lepszego, starałem się tez delikatnie śrubokrętem przetrzeć piny. Dziwi mnie to że po tej operacji działało jakiś czas, tak samo po odpięciu klem
-
nie wiem jak Ci pomóc :( u mnie pomogło czyszczenie wtyczki od tego siłowniczka i od tamtej pory spokój ehh
-
koledzy szukam i szukam tych klameczek (styków) i nie moge znaleźć. Znalazlem jedne na allegro ale drogie mozecie mi pomóc gdzie to dostac??
-
napisz na PW do buzz astal moze on ma,ale niechce mi sie wierzyc ze to od klameczek popatrz czy wsztstko masz dobrze pospinane i czy wtyczka od czujnika klapy sie nieodpieła i druga przy siłowniku
-
-
etanol to z pierwszego linku to do przedlifta,tam jest mechaniczne otwieranie
opróżnij skrzynke,mam te mikrostyki,za 70 komplet