do sek099
Ja właśnie tam robiłem pompowtryski , a dokładnie w jednym padła cewka a 3 pozostałe zostały zabezpieczone i jak na razie żadnych problemów :)
Printable View
do sek099
Ja właśnie tam robiłem pompowtryski , a dokładnie w jednym padła cewka a 3 pozostałe zostały zabezpieczone i jak na razie żadnych problemów :)
a ile płaciłeś? i gdzie robiłeś? dużo przejechałeś już? :)
Czytasz ten temat wogole czy tylko posty walisz?
Zadajesz 'dziwne' pytania. To ile cos kosztuje mozesz dowiedziec sie sam ( to jest usluga ). Ile ktos jezdzil po regeneracji jest NIEWAZNE bo to sprawa indywidualna. Regemeracja to nie wymiana na NOWY i wszystko moze sie zdarzyc.
Jezeli chcesz regenerowac i nie masz kasy wpisz w portal aukacyjny 'regeneracja' i podaj kwote maskymalna. Wg mnie usluga regeneracji jest zalezna od warsztatu i czasu w jakim chcemy to zrobic ( Ja bylem w stanie zaplacis DUZO ale trafilem na akcje serwisowa i kasa poszla na tablet dla corki :) ). Jezeli nie masz kasy to sprzedaj auto bo koszta beda pojawiac sie co roku. Wymiany ekspoloatacyjne w AUDI nie sa tanie i to auto nie jest dla osob chcacych robic wszystko tanim kosztem.
Obecnie jest prowadzona akcja serwisowa w Audi . Wystarczy mieć serwisowane auto i wymieniają bez problemu. Miałem z taka sytuacja styczność . Wszystko odbyło się bezgotówkowo w Audi Szewczyk Warszawa
kuebk tak, wale posty by zaśmiecać i żeby tacy jak ty mnie banowali heh. Zapytałem się jak człowiek człowieka, a wy już macie aluzję. Wydaje mi się, że jest to forum i mam prawo zapytać, ale mniejsza o to bo nie chce się kłócić. Pjanet ja nie mam zawodu "syn" :) chyba lepiej ewentualnie zapłacić mniej niż jeżeli 8-10tys. za prawie to samo? Przecież się od samego początku liczyłem z tym, że audi nie jest tani jak maluch.
To sie mylisz podajac cene 8-10tys :) Jakbys dobrze rozpoznal temat doszedl bys do kwoty max 4-5tys ( zakladajac ze jeden juz maiales wymieniony ). Sa sposoby na zakup oryginalnych pompek w dobrych cenach ( bylem o krok od ich zakupu ).
Co do twoich pytan to dziwi mnie ze nie wpadles na inny watek w ktorym chyba poprowadzony zostal kazdy z reke tak aby akcja zostal objety jego samochod. Pytasz , zadajesz pytanie ale nie czytasz co pisza inni. Nawet tutaj w watku padl sposob ktory jest bezplatnym sposobem na wymiane wadliwych pompek.
No niestety jak chcesz regenerowac to sadze ze wybrales bardzo dobrze i bedziesz zadowolony. Nic tylo regenerowac i cieszyc sie jazda po regeneracji.
Wg mnie fajna funkcja na zadawanie pytan konkretnym osobom jest tzw PW ( prywatna wiadomosc ). Wtedy nie irytuje sie innych pytaniami ktore tylko powoduja ze watek staje sie tablica ogloszeniowa.
Panowie, czy ktos moze mi udzieli konkretnej odpowiedzi, na zimnym silniku jeden wtrysk ma -1.7 a drugi 1.7 -+0.3 -
kolejnosc wtryskow liczymy od strony rozrzadu ?
i ktory wtrysk bedzie mial problemy ? ten z -1.7 czy ten z +1.7 ? ktory z nich bedzie korygujacy ?
Niedomagajacy ma minus bo nie ogarnia i nie ma sensu dawac mu dawke
Dziekuje, tak wiec wyciagne 1 i 2, zmienie uszczelki, wyczyszcze ultradzwiekowo i zamienie miejscami. Zobaczymy czy cos sie zmieni.