Właśnie :) Najlepiej byś nagrał na 3 biegu od 1,500 tys do końca byłbym mega wdzięczny
Printable View
Właśnie :) Najlepiej byś nagrał na 3 biegu od 1,500 tys do końca byłbym mega wdzięczny
wymieniałeś kolektor ssący ??
Nie wymieniałem ssącego, mam od AGU. Z tego co wiem jest szerszy niż nowsze roczniki.
wcześniej jak montowałem turbo to szukałem wydechowego, ale koniec końców nie wymieniłem bo wydechowy mam szerszy niż te po 2000r.
jak montowałes fmic ?? mozesz pokazać to na zdjęciach ??
Szymon pisal ze fmic montowal mu tune up.
mo chodzi jak to wygląda bo patrzyłem u mnie pod maske i szczerze mowiąc bardzo poplątana sprawa jest...
Witaj
Rozumiem ze silnik i modyfikacje to kalkulator walutowy tak ?
Mamy serie i dodajemy bonusy i wynik musi byc tak a taki....
Podaj mi powod dla ktorego mielibysmy kombinowac z wykresem? Powiem Ci ze auto wybitnie grubo wyszlo chociaz powyzej 5500 juz wyraznie brak oddechu i doladowanie spada (w koncu K03). Na pierwszych korektach mialo ponad 242KM ale niestety moc max byla przy 5000 jakos nisko.
Czasem mozna sie pozywywnie rozczarowac:)
Nie mówię, że kombinujecie z wykresem. To jest inercja, a z inercji każdy wie jakie są pomiary. Tak jak pisałem wcześniej, nie ma opcji, aby samochód pompował 240hp i 350Nm przy takim setupie. Brak DP (!) zmiana tłumika i wycięcie kata nie zrobi takiej roboty, dodatkowo seria pompa paliwa? Jasne. Dalej - fabryczny dolot, yhy, i jeszcze leciwy kolektor dolotowy, który wygląda pewnie jak ser szwajcarski.
Powyższe cyferki bez pokrycia.
Zróbcie wykres na obciążeniówce, z przebiegiem doładowania, jeśli się pokryje to co wyżej - zwracam koszty hamowania :)
Kolektor dolotowy? A czemu ma być dziurawy :-P