klakier, który rok auta?
arek, może to coś Ci pomoże
Załącznik 16709
sebol, schemat sond
Załącznik 14127
Załącznik 14128
Printable View
klakier, który rok auta?
arek, może to coś Ci pomoże
Załącznik 16709
sebol, schemat sond
Załącznik 14127
Załącznik 14128
Witam potrzebuje schemat podłączenia albo polutowania kabelków ze wzmacniacza radiowego a3 8p sportback 2004r
masz bose?
zwykłe nagłośnienie bez bose
wyślij mi na PW e-mail, bo mam coś co Ci się może przydać
Witajcie, potrzebuję schematu połączenia modułu J527 (sterownik elektroniki kolumny kierownicy) - dokładniej z którego bezpiecznika lub modułu jest on zasilany
Z góry dziękuję z pomoc.
auto, silnik, rocznik?
Panowie potrzebuję wszystkiego związanego z klimatyzacja a3 8p 2007 2.0 tdi. Idealnie by było jakbyście jeszcze podesłali tak z rok wyżej i niżej.
Witajcie, potrzebuję schematu połączenia modułu J527 (sterownik elektroniki kolumny kierownicy) - dokładniej z którego bezpiecznika lub modułu jest on zasilany
Audi A3, 2007, BMN
Z góry dziękuję z pomoc.
zapewne jak u mnie:
Załącznik 14138
Jeszcze jedna prośba. Potrzebuję schematu połączenia sterownika drzwi tylnych lewych z .... no właśnie nie wiem gdzie to leci?
Nie mogę wejść VCDSem do tego sterownika, po wypięciu wtyczki drzwi z karoserii nie pojawia się komunikat o otwartych drzwiach a powinien.
Z gory dziękuję za pomoc.
Witam,
panowie chce w zamian silnika AXX wlozyc silnik CCZ m.in. z golfa VI ale wiem ze piny w sterowniku med 17.5 na wyposazenie auta sie pokrywalem z med 7. czy posiada ktos opis pinow albo czytelny schemat jednej i drugiej instalacji auta??
Bede wdzieczny..
- - - Aktualizacja postu - - -
Nikt nie jest w stanie pomoc??
dominik, zerknij czy to Ci pomoże
Załącznik 14157
Byłby ktoś tak dobry i mógł podać rozpiskę pinów dla climatronika przedliftowego?
Witam, potrzebował bym schemat podłączenia aux lub usb do radia chorus z 2008r
andy, a czego poszukujesz?
marcelihno, zerknij
Załącznik 14221
witam potrzebuję schemat podłączenia aux in
audi a3 8p 2004-2005
witam potrzebuje schemat samo poziomowania do a3 8p rok modelowy 2006
bixenon bez doświetlania zakrętów:
Załącznik 14282Załącznik 14283Załącznik 14284Załącznik 14285
Witam potrzebował bym schemat podłączenia kabli do kostki airbag jakie tam maja lecieć do niej audi a3 8p 2004r 2.0tfsi
Witam, posiadam Audi A3 8P z najsłabszym silnikiem 1.6, muszę przełożyć instalacje elektryczna w środku auta, moje pytanie brzmi, czy pasuje każda instalacja z auta 3 drzwiowego, i o podobnej wersji wyposażenia? Mogę wstawić instalacje wnętrza od auta który miał silnik diesla?
Potrzebuje dokładny schemat podpięcia oraz kodowania w VCDS-ie lampek pod nogami z przodu i z tyłu.
Mam audi A3 8P polift (na ledach) 2009r. 1.6TDI
Mam sterownik 23 bajtowy.
Pomoże ktoś?
Z góry dziękuje
Czy samopoziomowanie xenon a bixenon jest to same ? Ewentualnie poprosze schematy i tego i tego rok modelowy 2006
Potrzebuje schemat parctronica a3 2.0tdi 2007r sportback
Witam potrzebuje schemat grzania swiec żarowych bxe
Witam potrzebuje schemat wtyczki pompy ABS 2009 rok polift 5D
tu kolego masz temat na ten temat http://www.a3-club.net/forum/showthr...10#post1438210
Witam, potrzebuję opis pinów licznika w audi a3 8p sportback (potrzebuję dołożyć can-l i can-h do radia) szukam i szukam i znalesc nie moge tylko od 8L są
wejdź do warsztatu tam sa rozpiski radii i licznika ale musisz poszukac gdzie on tam jest.
Mógłbym prosić kogoś o pomoc i udostępnienie schematów podłączenia podgrzewanych foteli z A3 8P. Oraz tego samego dla foteli + kanapy z S5 ?
podpowie ktoś , który bezpiecznik odpowiada za oświetlenie (przełącznika świateł , esp, wizytownika, podświetlania zapalniczki, lampki pod climatronic , podświetlenia poświaty, przycisków lampek) przyciski są sprawne chodzą , ale nie podświetlają się, padł mi bezpiecznik od radia i to też zgasło :(
Nie ma opisane który bezpiecznik za to odpowiada albo jak nie widzę :(
problem rozwiązany zmieniałem radio na oryginalne i podłączyłem jeden pin zamiast pod wejscie BOSE to DWA/GND , teraz już wszystko gra
Witam
szukam schematu podłączenia podgrzewanych foteli do audi a3 2008 (model 2009) nie wiem czy ma to znaczenie ale będę wkładał panel od Q3 (ostatecznie jak nie dostanę) to panel będzie od A3 (oczywiście poliftowy)
Wiązkę chcę sam zrobić na ori wtyczkach.
Potrzebuje schemat (zdjecia z elsy, moja zdechla) pinow sterownika airbag 05Y i 06Y 3D
Witam, poszukuje bezpiecznika, świateł postojowych/mijania, ewentualnie bezpiecznika odpowiedzialnego za podświetlenie deski rozdzielczej po włączeniu świateł. Wie ktoś który to jest, bo na rozpisce która jest na pokrywie bezpieczników nic nie mogę znaleźć.. Z góry dziękuję za pomoc:)
witam mam taki mały problem mam zamiar wymienić listwę środkową o numerze 8PO927137 CH tam jest esp, wyłączenie poduszki pasażera, i park asist problem w tym ze tylko kostka awaryjnych podchodzi do następnych muszę dorabiać i czy ma może ktoś schemat tych włączników gdzie się wpinać , Kostka który pin itd.
Witam, Czy jet ktos w stanie pomóc schematem do mk5 i audi a3 8P?? Tzn. ma jakis sensowny program?
Program elsa, ale tutaj piractwa nie szukaj.
Witam, poszukuję schematu lub zdjęcia bebechów tego oto kluczyka scyzoryka. Brakuje mi jakiejś części i nie działa otwieranie z odległości.http://i.imgur.com/VdwUiGw.jpghttp://i.imgur.com/pD7yTSp.jpg. Może być zdjęcie tej płytki w waszym kluczyku.
Witam potrzebuję schemat przekaźników pod kierowicą a3 8p bmm 2.0 tdi wauzzz8p97a219267
Witam, czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi czy w moim przełączniku do świateł jest "pin Tfl" + ewentualne zdjęcie który to. Z góry dziękuję za pomoc
A3 8P 2003r 2,0tdi BKD zwykłe lampy.
switalski. piotr to nie o tym temat, ale masz http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...3ca301433e.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e27b214752.jpg
Brakuje Ci tej złotej części nadajnika odleglosciowego.
Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk