Czy autko seria + FMIC łapie się na grupowe? Jak z korektami później po modyfikacjach?
Czy autko seria + FMIC łapie się na grupowe? Jak z korektami później po modyfikacjach?
Witam, niestety musze zmienic termin jesli to mozliwe na 14stego maja. W tym tygodniu niedam rady :confused:
Mam nadzieję, że żadnych niespodzianek w tym tygodniu nie będzie i każdy będzie się mógł cieszyć z chipa :D Piszcie jutro jakie efekty, gdy będzie już po wszystkim.
Pozdrawiam.
dokładnie, jakby cos było nie tak to prosze o informacje. za darmo mi do baku nie leje nikt ;)
no dobra, to jo piyrszy
Octavka ojca - chipa brak z powodu zapieczonyj turbinki :(
moja niunia - korekty brak z powodu dziurawego IC'ka :mad:
tela ody mie, jutro jada wymiynic IC'ka i sprobuja jeszcze jutro zdazyc zajechac do gliwic :)
U mnie korekta zrobiona i hamowanko - wynik 197KM i 417Nm temperatura otoczenia wyższa niż w lutym i 4kuce w dół oraz 3Nm - da się przeżyć :) - dzięki Chłopaki za korektę.
ja mam tylko nadzieję że na miesiąc czerwiec również znajdą się chętni na wirusa:)
Mark a 14 maja nie pasuje?
wilda, no właśnie czekam na wtryski, i nie wiem czy zdążę się wyrobić z założeniem wtrysków i wywaleniem kata do tego czasu, więc nie mogę się jeszcze deklarować, .... do której godziny przeprowadzane jest wirusowanie?, bo jak już to zależało by mi na możliwie najpóźniejszej godzinie:thumbright:
nie mozna okreslic do ktorej godziny ,jesli sie wyrobisz z tymi zmianami u siebie przed 14 maja to podjedziesz.. jesli nie to czekasz na kolejny termin:)
spoko zobaczymy możliwe że się wyrobię:), ....a może Ktoś wkleić kompletną listę Osób które wybierają się 14 maja do Gliwic?;)
w pierwszym poscie jest
Na początku chciałbym wszystkich przywitać jako iż jestem nową osoba tutaj. Chciałem dowiedziec sie czy można zapisać sie jeszcze na grupowe chipowanie do Compsport , tylko że z moim drógm autkiem BMW E46 320d, jesli tak co mam zrobić? Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Andrzej
mogę się mylić, ale na pierwszej stronie jest wyraźnie napisane: "w zbiorowym czipowaniu biora udzial auta z grupy VAG".;)
by Wilda dokladnie tak.. w grupowym biora udzial tylko auta z grupy VAg
Ups, muszę szczerze sie przyznać że przeczytałem pobieżnie i minołem istotne zdania:( Przepraszam że niepotrzebnie zawracam głowe, jak to sie mówi MEA CULPA. Jeśli mógłbym mieć mała prosbe, gdyby ktos przeczytał o grupowym zebraniu dla mojego wozu prosze o kontakt. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
Witam ponownie:) uzyskałem własnie bardzo miłą wiadomosć że moge do was dołączyć z moim wozem, zgode uzyskałem od Patryka z COMPsport:) Teraz zwracam sie z prośbą do Was czy mnie przyjmiecie:) Pozdrawiam. Dozo
jesli Patryk tak powiedzial to co my mamy do tego;) na piatek dopisac?
Super:) piatek 14.05. pasuje:) Dzieki...( e46 2.0d manual, 2002r)
Chlopaki z Compsportu, odpiszcie na moja wiadomość na PW w miarę możliwości. Thx.
Sorry za lekki OT.
Jak pech to pech. Niestety nie dam rady jutro być w gliwicach. Wczoraj w mojej a4 wywaliło check engine. Byłem dzisiaj z samego rana w ASO. Diagnoza: prawa klapa kolektora ssącego do wymiany. Chłopaki z Compsport pewnie znają temat, że jest to częsta przypadłość silników 3.0 TDI. Strasznie mi przykro z tego powodu, że w ostatniej chwili rezygnuje i prosze o wyrozumiałość. Mnie krew zalewa, że jutro nie bede bo tyle czasu na to czekałem.
wszystkie terminy wirusowania już za nami, może warto otworzyć nową listę na następny miesiąc? (swoją drogą ciekawy jestem czy znajdą się jeszcze chętni?):o
p.S tyle ludu po wirusowaniu i nikt się nawet nie pochwali? :p
no to zrobimy w czerwcu..nie widze problemow.. pozniej zrobie nowy temat
Witam. Ja równiez pochwale sie praca Panów z COMPsport mimo iz to nie a3 a e46, z którym dołaczyłem do grupowego:) Pierwsze hamowanie i juz niespodzianka, zamiast serii 150KM wyszło 164KM a moment, zamiast 330Nm był 364Nm ( autko 2002r 165tyś) czyli miła niespodzianka, po przeglądzie wozu upewnili sie że nie ma zamontowanych jakis dziwnych skrzynek, sprawdzili komp i wyszło że tak jest oryginalnie w serii:) Po zmianach wyszło 184KM i 387Nm:) Jeśli dam radę wstawie wykresy:) Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za goscine:)
czy są nowe zapisy na grupowe chipowanie ? Strasznie zamuliłem i nie wiem czy jeszcze cos sie ogarnia ? Leon 1m asv. napiszcie prosze w tym temacie bo nie znajde w innych działach :)
1. DJ Weed - Skoda Fabia 2003r. silnik: ATD
2. Jacek_Z - Skoda Octavia 2007r. silnik: BXE
3. Dominator - S3 8L 1,8T : BAM
4. Jardinho - audi a3 1.9 TDI ALH 98r skrzynia:manual
5. IroN_87 - Seat Leon 1.9 TDI 150KM ARL 4x4
6.Kamikadze - Audi A3 8L 1.9 TDI ASV 2001r. skrzynia: manual
7. Mietek - Passat B5FL TDI AVB 101KM skrzynia manual
Mietek_25 - ten te wirusowanie już się odbyło - przepisze Cie do odpowiedniego aktualnego wątku