Ja dzisiaj popatrzyłem na swoją a4 i pomyślałem: jesteś stara, nudna i klekoczesz - sprzedam cie chamowi.
Printable View
Ja dzisiaj popatrzyłem na swoją a4 i pomyślałem: jesteś stara, nudna i klekoczesz - sprzedam cie chamowi.
Myjnia bezdotykowa na szybko.
Wyczyściłem kolektor oraz EGR. A było co skrobać... teraz jest malina:thumbright:
Wszystkie płyny i filtry powymieniane z samego rana :) jeszcze tylko kolektor i myju będzie cacy:)
Umyłem czarnucha na myjce bezdotykowej bo calutki zakurzony był. :p
nowe wycieraczki - Valeo Silencio :)
Przed chwilą założyłem zaworek zwrotny paliwa.:D
Przed chwilą rozwiązałam problem w mojej A3 BMN
Ogromne dzięki dla DOMINIKA M :thumbright: Bez jego pomocy było by ciężko ;)
umyte sreberko :)
A moja Rybka pięknie odkurzona w środku i umyta na zewnątrz :)
Wyczyściłem wiatraczek nawiewu, wyczyściłem klimatyzację i odgrzybiłem :)
kupiłem lampy poliftowe na przód i na nie czekam :D
wymienilem zarowke podswietlenia rejestracji
pomalowany zostal tylny zderzak ( blondi porysowala )
polerka drzwi pasazera
Dzisiaj byłam zamontować progi od S3 do mojej A3.Wyszło ładnie ale jeszcze brak listew od drzwi przyjdą w piątek.
No, Niunia doczekała się "letnich" dywaników :)
Mała rzecz a cieszy :thumbright:
Dziś zamontowałem czarne ramki od rejestracji, założyłem nowe kapcie na opony oraz odkurzyłem i umyłem moją A3
Pomalowałem ramke grila a przy okazji ściągniętego zderzaka wymieniłem klakson ( niski ton) ;)
zatankowałem :P
wjechały naklejki klubowe na tylne boczne szyby, wykręciłem i przeczyściłem oświetlenie tablicy rejestracyjnej bo fis krzyczał ze przepalone, a to nie prawda była :)
felga trafiła do lakiernika... trzeba odmalować...
no i paczuszka z getem ma dzisiaj dojść z ciekawymi rzeczami :D
Strzała umyta z każdej strony. Jeszcze płyn do spryskiwaczy i będzie jak ta lala.
Nowe wszystkie filtry - kupione w najtańszym sklepie w Liskowie :)
Nowy Olej - również z najtańszego sklepu w Liskowie :)
a ja zatankowałem pod korek:D
Kupiłem nowe świece, zamówiłem nowe kable zapłonowe beru, zamówiłem uszczelkę pod kolektor bo lekko mi się poci olej na świecach i czekam do wtorku na części.
umyłem na błysk:p
wskaznik EGT załozony, filtr,blow off , przepływka,odma,przepustnica wyczyszczona oraz IC:P
Wymiana przepalonych żarówek w 3'm stop'ie... Niby pierdoła, ale zawsze coś ;)
Korci mnie jeszcze żeby zaciski doczyścić, ale pogoda nie zachęca
Nowe oryginalne wycieraczki,aby szybciej Miśki można było wyłapać,nowa cewka ze świecą na drugim cylindrze aby móc Miśkom podpadać :)
wymiana żarówek od kierunków i zamówienie h7 ;)
Mycie, szorowanie, odkurzanie, ogolnie pucowanie niuni, zreszta jak co tydzien ;-)
A ja dzisiaj odkręciłem przewód miedziany hamulcowy bo pękł i jutro jadę po nowy. ;) (Wczoraj z Opola prawie 50 km bez hamulców. Masakra. :()
przez ostatni tydzień dokręciłem 2000 km, a jutro wymieniamy filtr paliwa
Dzisiaj była wymiana przewodu hamulcowego i odpowietrzenie całego układu hamulcowego. :D Teraz brzytwa, a zaraz idę zVAGować sobie audioszkę. :p
włączyłem radio (bo zmieniarka nie zawsze czyta płyty), otworzyłem szyby, wystawiłem łokieć i się przewiozłem :eye:
kurcze pech chciał ze trafiłem na same reklamy :oops:
Zamówiłam nowe podszybie do mojej Rybci, bo stare pękło. Odbiór w czwartek :cheers:
zatankowałem do pełna Vervą ON :D
Wypiłem piwko za moja i waszą niunię :p
mi dzisiaj z****na laska na rowerze porysowala zderzak na placu grunwaldzkim, ale delikatnie spojler od spodu:/ tyle dobrego zrobilem,albo ktos zrobil:)
Założyłem ramki na zegary a oto efekt]
http://img689.imageshack.us/img689/1...6101616.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us:thumbright:
a ja zrobiłem myju, myju i zalałem do pełna :)
dzisiaj umyłem samochodzik, zdjąłem boczki dzwi i nasmarowałem prowadnice szyb bo skrzypiało :)teraz jest gitara :D
Kupiłem jej zderzak od S3 ;)
odkurzacz wjechał, bo klubowicze wczoraj mi piasek nanieśli podczas spotu :p
a u mnie wymienione amortyzatory, łożyska, silniczek od szyby bocznej, wymienione żarniki xenonów, wymieniony zamek bagażnika, wymienione klocki hamulcowe :)
Wosk koloryzujący i teraz ręce mnie bolą :)
Nowe kable, świece, do tego malowanie zacisków i felg... Narazie jednej strony bo czasu brakło ;P
wypucowane zewnętrznie :)