nie wybiera sie moze ktos z w-wy do krakowa? w tym tygodniu? :P
Printable View
nie wybiera sie moze ktos z w-wy do krakowa? w tym tygodniu? :P
no nikt nie jedzie z Krakowa do Wawki??:P
Wrocław Koszalin , ew Koszalin Poznań
wybiera sie ktoś może ?
Kraków - Jasło wyjazd czwartek 28-08-2008 godz. 16:30
Jasło - Kraków wyjazd poniedziałek godziny popołudniowe.
Macie coś do przewiezienia to wbijać do daVor'a: XXXXXXXXX
bedzie ktos w najblizszym czasie smigal Warszawa-łódź?? ewentualnie Warszawa-kutno;)
Warszawa-Wegrow-Sokolow Podlaski-Siemiatycze w sobote pewnie ok 16-17h
Powrotna droga w niedziele :)
17.09.08r Wroclaw-Warszawa ok. godz. 12:00
19.09.08 Warszawa-Wrocek ok. 14:00
Jade sam, moge kogoś podzucić:-)
27.09 około 8:00 - 10:00 (dokładniej trudno określić) Kołbaskowo-Stargard Szczeciński-Wałcz-Człuchów-Chojnice no i prawie do Świecia.
Ciekawe ilu z Was spotkam na trasie?:D
Do zobaczenia
Prawdopodobnie jutro Łódź-Piotrków Tryb-Opoczno-Przysłucha-Orońsk(wiocha pod Radomiem) i też jutro powrót, jakby co to mogę coś przewieźć :P
potrzebna osoba ktora bedzie jechała Warszawa-Swarzędz(lub okolice)-Warszawa , trzeba odebrac felgi, pilnie , oczywiscie koperta bedzie grana,
Potrzeba kogos kto bedzie jechal Zielona gora/nowa sol (lubuskie) w strone Bydgoszcz/torun/inowroclas (kujawsko-pomorskie).
Chodzi o felgi, w rewanzu daje na flaszke :)
Jutro PRAWDOPODOBNIE bede jechal trasa Poznan-Kutno :) jezeli cos potrzeba to pisac :)
Czy ktos bedzie moze robil trase poludnie-polnoc? Chodzi o Krakow - Bydgoszcz
Jade jutro do N.Sącza , powrót w sobote lub niedziele .
w sobote jade do wrocka wracam w niedziele ... za 2 tyg jade do rzeszowa wracam w niedziele ;)
co pare dni zaliczam trase Tarnowskie Góry - Pszczyna i spowrotem, jakby ktos cos potrzebowal przewiezc to PW :)
Ja znowu jutro jade do N.Sącza , bede tam trzy dni . Powrót w srode w godzinach wieczornych , jak cos potrzeba to dzwonic prosze .
gdansk-poznań robi ktos tą trase?
potrzebny transport Kraków - Warszawa, Kraków - Wrocław :)
Jade na swieta Warszawa - Zamosc - Wegrow - Warszawa, gdyby ktos potrzebowal transportu albo cos przetransportowac to zapraszam
Slyszalem ostatnio ze jest problem z transportem w swieta, a wielu z nas bedzie wyruszac w rodzinne strony wiec gdyby ktos mial wolne miejsca to proponuje tu wpisywac info.
Ja jade:
23.12 warszawa - zamosc,
26.12 zamosc - wegrow,
27.12 wegrow - warszawa
gdyby ktos potrzebowal sie zabrac to zapraszam:)
a ja już mogę ostrzec że mogę zabrać wszystko na trasie Łódź-Zawiercie w sylwestra i w nowy rok droga powrotna :) Czyli:
31.12 Łódź-Zawiercie
01.01 Zawiercie-Łódź
Pewnie nikt nie wybiera się w podróż między Nysą a czymś bliżej centrum Polski? :)
Elo elo, ja w piatek tj. 20.02 lece do krakowa. W poniedzialek 23 do Lwowa ( przemysl, medyka) 25 z Ukrainy na Kraków i 27 lub 28 z Krakowa do Wroclawia i 02.03 Wroclaw- Jarocin. Jak by co mysle ze moge pomóc!!! pozdrowionka
W drodze podsumowania... :)
20.02 Jarocin-Kraków
23.02 Kraków- Medyka
25.02 Medyka- Kraków
27.02 lub 28.02 Kraków- Wrocław
02.03 Wrocław- Jarocin
Nie wybiera się nikt w poniedziałek (20.04) z Krakowa lub Bielska Białej w strone cywilizacji (Wawa, Lublin) ?????
We wtorek tj. 28 kwietnia będę jechał trasą Kraków - Chełm (przez Kielce,Radom,Lublin). Mogę zabrać ze sobą dwie osoby.
Pozdrawiam:thumbright:
Ktoś się wybiera w okolice Suwałk/Augustowa na weekend majowy? :D
Pogadaj z Yelonem :) on czesto tam jezdzi...
Śmiga ktoś z Warszawki do WLKP i przytargał by mi (za małe co nieco:P) oponki ze stolicy??? ;)
Hej,
Szukam kogoś, kto wybiera się w najbliższym czasie z Warszawy do Poznania (lub okolic, jakieś Leszno czy coś też może być ;) ) i miałby nieco wolnego miejsca w samochodzie na zabranie czterech opon zapakowanych w worki. Ich szerokość to 215, więc mieszczą się na styk pionowo w bagażniku. W WLKP opony odebrałby BadAzz :)
W razie czego, proszę o kontakt na PW.
Dzięki!
nikt nie jedzie w najbliższym czasie do WLKP? :(
Ja będę jechał pod koniec miesiąca, jak oś to pisz na PW:p;)
Witam wszystkich odwiedzajacych ten temat, mam do was taka nietypowa prosbe :D
Od jakiegos czasu dzialam na rzecz psow rasy Siberian Husky i Alaskan Malamut a dokladnie zajmuje sie adopcjami tych psow przebywajacych w schroniskach, tu jest adres strony http://www.huskyadopcje.hekko.pl/
No dobra ale do rzeczy :P pilnie szukamy transportu dla psiaka ktory ma juz nowy domek ale na drugim koncu polski i musimy go tam dostarczyc, wiem ze wiekszosc z nas ma A3 ktore nie jest samochodem stwozonym do przewozu psow ale moze ktos z was jezdzi na tej trasie innym autem :D Chodzi dokladnie o trase Tarnowskie Gory (okolice Katowic) - Poznan , nie musiy to byc transport na calej trasie ale moze chociaz jej odcinek to i tak by bylo juz duzo...
Jakby ktos z was moglby pomoc byla bym bardzo zobowiazana:)
pytanko jedzie ktoś może ze śląska w okolice Zamościa jakimś większym autem ? potrzebuje dostarczyć zbiornik 300L :)
Jedzie ktoś może, z Krakowa w stronę Lublina? P[otrzeba zabrać komplet felg 17 (z oponami) Pilne?!
Kolego ja będę prawdopodobnie jechał w stronę Lublina we czwartek, ale raczej 4 felg nie mógłbym Ci zabrać, bo nie zmieszczą się one do bagażnika.
Także będę miał jakieś bagaże, ze sobą.
Pewnie zabranie powiedzmy 2 by Cię nie interesowało.
Jak nie załatwie niczego innego do tej pory to bardzo chętnie skorzystam.
hej jak ktoś w najbliższym czasie bedzie jechał z wawy lub okolic do kraka/myślenic/katowic lub tamtych okolic i chciałby pomóc to niech da znać ;)
będę jechał 20.06 Kraków Lidzbark Warmiński przez WWA,i 25.06 z okolic Lidzbarka do Mikołajek jak cos ktos cos:P pisać
Na Boze Ciało jade do Zakopanego (wyjazd rano we czwartek) , Kraków , Myslenice mam po drodze :)
larius - jak cos bedzie Ci pasowac to daj znac :)
Dzięki zderzak wziął lookas wczoraj, także po sprawie :)
Witam !
Czy ktoś się na dniach wybiera z Wawy w stronę Wrocławia, Trzebnicy.... ? Potrzebuję przetransportować turbawkę. Chętnych proszę o odezwanie się na priv.
Pozdrawiam
w srode lece w-wa - bielsko- krakow -w-wa gdyby cos to dzwonic;-)
jutro w rano (ok. 6) wyjeżdzam do Lublina z Wawy i wracam tego samego dnia po południu także jakby ktoś chciał coś na tej trasie to walcie smiało. o 5 jeszcze sprawdze PW jak coś a jak nie to walić na kom. 502-844-241 :)
poszukuję kogoś z pomorza okolice jastrzębiej góry kto bedzie jechał w piątek lub w czwartek wieczorem do wlkp jak jest ktoś taki i miałby miejsce w autku mógłby kogoś zabrać to proszę o kontakt dzięki
Jutro tz. 1 .07. , jadę do Ciechocinka , powrót w sobotę , jesli mogę w czyms pomóc to dzwoncie .
w sobote rano lece z Tarnowskich Gór do Żerkowa .. powrót wieczorem
Poszukuję kogoś kto w najblizszym czasie bedzie miał trasę warszawa- poznań lub warszawa - okolice poznania :) Potrzebuję przywieźć przesyłkę z warszawy :) Kontakt PW
13 lipca tj. w poniedziałek , znowu jade do Ciechocinka :( , powrót we czwartek , jesli cos potrzeba to pisac lub dzwonic :)
Pod koniec miesiąca (lub na początku sierpnia) jadę z Krakowa do Dortmundu trasą:
A4, E36 (przejście koło Chełmicy) i dalej: E55, E30 do Magdeburgu, Hannover i przez Hamm do Dortmundu. Jak ktoś potrzebuje rozrysowaną trasę, to proszę: KLIK!
Więc w razie konieczności, moge zboczyć gdzieś z kursu :] Tylko odpowiednio wcześnie mnie poinformować, w razie czego :]