Co to za element ?
Printable View
To jest osłona zbiorniczków po lewej stronie jak otworzysz maskę. Była montowana w s3. Są też w kilku A3 naszych kolegów na forum. Na allegro można taką kupić
Jest to osłona zbiorniczka od płynu chłodzącego i zbiorniczka sprysków
Ciekawe czy do tdi pasuje
Pasuje. Tu masz fotkę jak wygląda w TDI: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2c405b890.html
ale baniaczek musi byc 5,5 litra bo ja przypasowywalem do siebie i nie pasuje. Dobra, koniec OT.
Pabler co jeszcze oklejasz pod maską?
Tak oglądam te wasze domowe wyczyny i powiem, że biednie to na razie wygląda...
:(
spokojnie :thumbright: chłopaki dopiero rozkręcają temat z naklejkami ...ogólnie małe detale mi się podobają ... chyba się namówię na klapkę wlewu od środka
A dlaczego od srodka? A nie np od zewnatrz?
hmm ... taka mała rzecz, a będzie cieszyła na stacji paliw podczas tankowania ;) Jakoś by mi nie leżała klapa od zewnątrz zrobiona sama na czarnym lakierze w tym stylu ...
moje sticery będą gościły na chłodziarce z browarami
O! i to jest pomysł:D okleję sobie coś fajnego:P Ale nie auto:D
Zaje*iste!!! Tez taka chce;p
mówiłem że zaraz i na śmieciach beda sticery
Doti i dla Ciebie coś mam
no i jeszce coś dla fanów calibry
Czyli wychodzi na to, że bez stickerbomb'y i wlepy WheelWhores nie można się pokazać w 2011 "na mieście"? :D
no to ja już po ;)
macie co objeżdżać ;)
oo konsolka wymiata..ale znaczki czy grille sa bleeeeh
Rozumiem że to jest folia w jednym kawałku ? trzeba było podgrzać ją trochę i naciągnąć na dole bo się pozawijała, ale jak na początek jest fajnie :)
to jest okolo 45 wlep, moze wyszlo dziwnie zdjecie, ale zadnych bąbelków nie ma, wszystko gładkie, nacinałem i dopasowywalem
Nie widzę teraz w środku gościa w koszuli.. Natomiast w tych skatowkich ciuchach idealnie by pasował:D
mam ci wkleić swoją fotę w ciuchach byś uwierzył, że zrobiłem to bo nie dla lansu, tylko dlatego, że to mi się podoba?
Nie wiem czemu,ale za duzy kontrast w kolorach jak dla mnie... Szacun za wlozona prace:)
Noo fajnie fajnie, nawet miejsce na nick jr moderatora się znalazło :D
PROSTO nie tylko na wlepkach ale i na koszulkach ;)
na lodowce i laptopie tak.Ale w aucie nie.Fujjjjj
Mi tam obojętnie w czym dmdash chodzisz, tylko mówię, że właśnie do stylu ciuchów prosto, hgp itd pasuje;)
no ja rozumiem i uważam, że pasuje mi ;)
W koncu autko modzisz pod siebie;)
fajnie, że się podoba i się nie podoba :D
konsola rewelacja !
Też noszę PROSTO. :P
Dla mnie very nice:D
Jak dla mnie to igielka:) Ale wole stoprocent i sixtynine:D
100PRO są spoko, ale wlep nie mialem :( dzięki za komenty ;)
dmdash, a nie lakierowałes bezbarwnym ? Baaardzo fajnie to wygląda, dobre wlepy i mało białego
no wlasnie nie lakierowalem, zastanawiam sie nad tym, czy zdjac i polakierować?
Ja bym nie lakierował, tak jest fajnie
środek jest matowy to polakierowane by moim zdaniem nie pasowało
ta konsola nawet tragicznie nie wygląda. Ale na tym poprzestań bardzo Cię proszę :):):):);)
Mi sie wydaje, ze jezeli polakierujesz konsolke kolory sie ozywia, tak samo jak bylo u fuzzy'ego ;)
one są żywe, tylko zdjecie w nocy i takie mleko wyszlo, zrobie zdjecie za dnia to zobaczycie, poza tym musialem troche zmodyfikować ten projekt, bo wlepka PROSTO i HG jest papierowa i klej jest kiepski w stosunku do tych np. DC czy BURTON. No i musialem je odciac i zastapic innymi, wieczorem badz jutro wrzuce fotę v2.0 ;)
Lawina ja swój plan zrealizowalem, wiecej nie oklejam ;)
Konsolka wygląda całkiem fajnie, lepiej niż lusterka czy klapka wlewu paliwa. Tyle, że to taki trochę "z dupy strony" akcent, bo do niczego to nie pasuje ;)
Fajnie wygląda konsola, mi się bardzo podoba. Również mam pomysł na oklejenie kilku elementów, ale to już w kolejnej a3 ;)
Jeszcze ramka przy biegach została do oklejenia :)
Konsola środkowa dla 8L:
Jak działać? Nabijać od najwiekszych naklejek do najmniejszych, używać ostrego nożyka do cięcia papieru, folii i trzeba ciąć równo z krawędziami, nie ma co zostawiać naddatku i naklejać za dużo, bo przy wkładaniu konsoli bedzie problem żeby się nie podniosła. A te odciete czesci naklejek, mozna jeszcze wykorzystać dalej w jakis zakamarkach czy miejscach gdzie szkoda dużego stickera ;) A i pamiętajcie o czujniku temperatury wewnętrznej i tych dziurkach. Największa igła i dziury trzaskamy ;)