Oryginalnie napisane przez
grucha1987
aha ok, jak nie ma znaczenia to podepne obojętnie jak;) domykanie działa że raz nacisne zamykają sie drzwi i musze trzymać przycisk i po paru sekundach szyby sie domykają czyli tak jak miałem w kluczyku.
ale napotkałem dwa problemy, nie wiem czy to jest normalne czy cos jest nie tak, a mianowicie, gdy np chce otworzyć i zamknąć drzwi w stary sposób czyli kluczykiem, to otwierają sie bez problemu ale gdy chce spowrotem zamknąć to nieraz jest problem, ponieważ zamykają sie tylko drzwi od kierowcy (pompka nie chodzi wtedy), musze dopiero wyjąć kluczyk z drzwi i włożyć spowrotem i dopiero sie zamknie wszystko i swiatło gaśnie, nie wiem dlaczego tak jest.
a druga sprawa, ważniejsza, to gdy zamykam drzwi z pilota to nie gasnie mi podswietlenie otwierania szyb (światło w środku gaśnie) jak to jest w przypadku gdy zamykam drzwi z kluczyka, dopiero gdy otworze ponownie drzwi tylko tym razem juz z kluczyka i ponownie zamkne to gaśnie mi to podswietlenie szyb, to normalne? choć wątpie żeby było normalne, no ale co może być źle?