Do zapachu ukraińskiej striptizerki poz 8 godz. tańca w dusznym i zadymionym klubie go-go. :P
Printable View
Do zapachu ukraińskiej striptizerki poz 8 godz. tańca w dusznym i zadymionym klubie go-go. :P
domel79 wystartował z 3 turą grupowego zamówienia na california scent,
dodatkowo nowe zapachy extreme, jeśli ktoś preferuje delikatniejsze zapachy niż wiśnia polecam
gardenia del mar oraz hawaiian garden
idealne na lato
pozdrawiam
Dostaliśmy bardzo fajne zapachy od California Scents
imitujące zapachy perfum, naprawdę ciekawy produkt, i bardzo fajnie pachnie :-)
California scents gucci
California scents Christian Dior
California Scents Cool water
California Scents Calvin Klein - ONE
California Scents Eternity
California Scents Hugo Boss
California Scents Polo
CHEMICAL GUYS new car zapach uzywał ktoś ??
Ja uzywalem i nie polecam. Bardzo słabo pachnie
Wprowadziliśmy bardzo ciekawe zapachy ZAPACH CESARE AIR FRIEND rewelacyjnie pachną i mają niespotykany designe . Nie przepadamy za zapachami wkładanymi w kratkę aczkolwiek do tych się przekonaliśmy wyglądają super pachną do 90 dni nie poplamią deski rozdzielczej ponieważ nie mają w sobie żadnego płynu tylko są nasączone perfumami.
Testował już ktoś może te puszki California Scents Cool water ? Faktycznie podobne do Davidoffa? Jakie opinie?
Mam ten zapach ale jeszcze nie otwierałem. Czekam aż posprzątam w samochodzie:)
Witam, szukam zapachu od Car Scents lub innej firmy, który pachnie podobnie do choinki WUNDERBAUM EverFresh (zielonobiała). Mam już dość choinek i szukam czegoś trwalszego.
Nie wiem, czy ktoś przedstawiał taką metodę, ale ja zrobiłem w swoim samochodzie tak, że po zakupie była na kratce buteleczka po zużytym zapachu, a w domu miałem taki stojący zapach http://www.abc-zakupy.pl/4183-4531-l...e-patyczki.jpg , który jest bardzo przyjemny, słodki i nie dusi. Przelałem z dużej butelki do tej w samochodzie i zawiesiłem. Myślałem, że nowy zapach będzie gryzł się z pozostałościami starego, ale dzięki wcześniejszemu wypłukaniu buteleczki wszystko super pachniało, ładnie roznosiło się na cały samochód i jedna mała buteleczka trzymała się kilka miesięcy dodając mi przyjemności z jazdy ;) Miałem więc zapach i w samochodzie i w domu.
ja ze swojej strony mogę polecić CSowy Golden State Delight - miałem już 2x zwykłą puszkę, teraz mam jakiś inny model niższy i cały metalowy, ale też z drewienkami w środku, bardzo długo się utrzymuje - 2 miesiące;
sam zapach? ciężko opisać, ale jak dla mnie to taka mieszanka wanilii, cynamonu i jakiegoś cytrusa...
Odgrzeje dość mocno kotleta :) Poszukuje jakiegoś zapachu do A3. Miałem do tej pory m.in California Scents Coronado Cherry które mi w ogóle nie podeszło, było zbyt słodkie jak na upalne dni. Potrzebuje czegoś co będzie dawało delikatny ale długotrwały zapach. Dawno temu używałem Wunder Baum Classic Black (czarne) i pamiętam że ten zapach mi podchodził. Ktoś może coś doradzić? Jak długo dają radę gekony Audi i jak zapachy?
kupiłem ostatnio Scentway vapo dreams i polecam, zapach jest genialny.
a ja polecam nowo co przetestowany zapach mr&mrs fragrance ;)
Zapachy te emitują aktywne cząsteczki oraz naturalne olejki eteryczne ;) całkiem nowa technologia :)
zapachy są różne i wg gustu ;) ja mam black orchid i nie wyobrażam już sobie innego zapachu w aucie ;) - od razu uprzedzam starter nie jest tani bo ok 40zł ale później wkład już tylko ok 20zł. trwałość? ciężko powiedzieć... na początku intensywny, z czasem mniej go czuć z bezpośredniego kontaktu, ale całe auto jest przesiąknięte tym zapachem więc stwierdzam że naprawdę warto zainwestować i cieszyć się z bardzo oryginalnego zapachu ;)
Zna ktoś jakiś dobry odpowiednik Wunder Bauma Black Classic ? Z tych dluzej pachnacych
jedynie jeszcze biały jest bdb
ale black classic jest najlepszy
Jesli to bedzie pachnialo identyko jak wersja na lusterko,i tak dlugo i intensywnie jak niektore CS to zamawiam palete :Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a1c7729065.jpg
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Tylko czarny Wunderbaum :D Choineczka rządzi :D
Mam to w zapachu czarnej choinki. Jak na razie chyba z miesiąc i nadal intensywnie pachnie. Odkręcone na maxa i leży na półce pod klimatronikiem. Spoko sprawa. Chciałem kupić podobny z California ale chyba nie warto.
Kupiłem ostatnio tego czarnego wunder bauma w puszce i jestem rozczarowany - w ogóle to nie pachnie. Dopiero jak przyłożę nos do puszki to coś tam czuć ale jest to mdły, zwietrzały zapach. Puszki cs w porównaniu do tego aż duszą.
Jakieś 2 tygodnie temu kupiłem puszkę Car Scents o zapachu "New car" i szczerze mówiąc jestem mocno rozczarowany. Nie czuję zapachu wogóle, choć kratka na puszcze otwarta jest na maxa. Nawet po dniu czy dwóch nieotwierania samochodu - nic, zero, null.
Nie masz się co dziwić... New car z scents po prostu nie pachnie 😁 a jak pachnie to góra parę dni i to ledwo ledwo 😁
Proponuję mr&mrs fragrance 😉
tapnięte z S9+
Z cs miałem fresh linen i route 66. Pierwszy utrzymywał się w aucie spokojnie ponad 2 miechy, a drugi też intensywnie pachniał przez miesiąc i to zimą. Nie były to jednak moje gusta i szukam dalej :P
Szukam czegoś w puszcze, bo tak sobie ustawie, że tego nie widać. Nie lubię jak dyndają mi gdzieś zawieszki albo sterczy coś w nawiewach :D
Kłopot z większością zapachów jest taka, że są w formie czegoś do zawieszania czy przyczepiania do kratki nawiewu. Dla mnie to nie do przyjęcia. Mam takiego bzika, że chciałbym zapach czuć ale nie widzieć choineczki, buteleczki, ludzika czy gekona... Puszka wydaje się idealna, ale niestety nie pachnie. Polecany przez wielu zapach cherry, który ponoć i pachnie i jest dość wydajny zabił by mnie przy pierwszym wdechu :D
Ja od jakiegoś czasu używam na przemian:
7TIN CHERRY - troszkę bardziej kwaśny niż CS Coronado Cherry i moim zdaniem ładniejszy, utrzymuje się około 8 tygodni.
Wunder Baum Black Ice - mam go już 7 tygodni i nadal mocno pachnie.
Podstawą przy używaniu puszek jest to aby miały zapewnioną cyrkulację powietrza.