Również potwierdzam, Celebration pachniało 2-3 dni, potem trzeba wąchać z bliska :D
Już niedługo nowa tura, nowe zapachy :D
Printable View
Również potwierdzam, Celebration pachniało 2-3 dni, potem trzeba wąchać z bliska :D
Już niedługo nowa tura, nowe zapachy :D
U mnie Celebration wytrzymało niecałe 2 tygodnie, póżniej nie było nic czuć. Zapach bardzo przyjemny, ale nietrwaly w porównaiu do np. Coronado Cherry.
natestowałem sie wszystkich zapachów juz ,bo handluje nimi i powiem tak ,ze to wszystko zalezy od tego ile olejku eterycznego wleja do puszki. czasami zapachy naprawde daje rade ,a czasami otwierasz puszcze i nic nie czuc ,wszystko zalezy od serii,
Na początku listopada miała być nowa tura, już jest połowa :(
coronado cherry to jest jedyny zapach, który utrzymuje się dłużej niż pozostałe kupione prze zemnie. Z drugiej strony moja narzeczona stwierdziła, że to kwestia przyzwyczajenia do zapachu bo ona czuje zapachy znacznie dłużej :P
Kupiłem ten zapach coronado cherry do swojego auta i za każdym razem, jak wchodzę do samochodu nie czuję wiśni, tylko prażony mak. Jak na święta :D Lubię mak, więc może być :D
następną turę zaczniemy w tym tygodniu, najdalej w przyszłym
caliante cofee, zapach super, ale 2 tygodnie i po sprawie :(
Zbliża się nowa tura więc przydałoby się coś zamówić, ktoś miał styczność z tymi trzema:
- arctic ice
- laguna breeze
- pacifica peach
Jak wygląda ich trwałość, intensywność i oczywiście sam zapach?
Mam pytanie z innej beczki, gdzie stawiacie swój zapach CS w a3 8p aby najlepiej pachniał i oczywiście nie przeszkadzał ? :)
http://www.a3-club.net/forum/showthr...71#post1365071
zapraszam do kolejnej tury zamówień zapachów
Kojarzy ktoś zapach Arctic White z Wunder Bauma? Czy z opisywanych tu zapachów jest coś podobnego, intensywnego? Chodzi mi o taki mocny zapach "świeżości i czystości" w aucie :)
The new car polecę :)
Hmm.. Szybko u mnie w aucie zwietrzał hawaii garden czy jakoś tak. Guma balonowa z kolei jeździ od początku roku chyba i nadal czuć zapach. Jak otorze kolejnego te new car to napisze wrażenia :) dla mnie styka jak pachną po zalaniu woda jakieś 1.5-2 miechy
Otworzyć ta puszke calkowicie i poatawic pod fotel czy jak robicie? :)
Komander, daje, daje, lekkie zwilżenie tych kostek i zapach się utrzymuje ;)
ja mam zapach juz 4 miechy im cieplej za oknem tym bardziej go jeszcze czuc
kto jeszcze nie mial stycznosci z california scent to jest szansa na zamówienie
oferta wazna jeszcze 3 dni
zapraszam
link w sygnaturze
Jak dasz go przed nawiewy to czuć cały czas. Jak zajelesz do połowy woda bedzie dłużej sie utrzymywał zapach( tylko utrzymywać trzeba stan wody). Ja mam swój na grecko na przedniej szybie. Jak mi przeszkadza intensywność to polecam pod popiolke go wrzucić.
no to koniecznie muszę wypróbować :thumbright:
dobre miejsce jest też w małym schowku obudowy kierownicy (w miejscu gdzie niektórzy montują radia CB) :) jak dla mnie idealne miejsce bo nie widac nic a pachnie świetnie ;) :thumbright:
Polecam spiced apple! nie wiem jak z trwałością, ale pachnie kozak! Trwałość też powinna być ok bo już drugi dzień po otwarciu zapach utrzymuje się u mnie w pokoju z samego wieczka, bo puszka stoi w audi. :)
spiced apple właśnie wyrzuciłem - ledwo 2 tygodnie wytrzymał :(
kurczę :/ ale pachnie ładnie...
hollywood tropicana- nie wiem czy ktoś próbował ale skusiłem się i jeździ ze mną już 2 tyg i nic nie czuć :( nawet nie zaglądając do auta 3 dni otwierając drzwi czuć jeszcze starym zapachem a nie tym:D nie polecam
dzisiaj przypadkiem znalazłem na aledrogo żel.
http://allegro.pl/california-scents-...334538382.html
Ktoś testował?
ps. kiedy kolejne zamówienia? ;)
Kierując się opiniami zakupiłem Coronado Cherry...ekhem...cóż, wypowiem się wpierw o intensywności. Puszkę w aucie otworzyłem, spojrzałem co jest w środku, zamknąłem, przekręciłem dzyndzelkiem na całkowicie zamknięty, położyłem na półce pod schowkiem pasażera i...mocno czuć, oj mocno. Jak idę na zakupy, wracam i otwieram bagażnik to czuję taki podmuch zapachu że idzie się przewrócić.
Co do samego zapachu, jak wszyscy mówią, są gusta i guściki, ale według mnie to ten zapach jest tak przebrzydły, że gorszego chyba być nie mogło. Po wejściu do auta czuję się jakbym wszedł do różowego Cinquecento prowadzonego przez lalkę Barbie, a podsufitka zrobiona była ze skóry jednorożców. Jeśli jest ktoś z Częstochowy bądź okolic chętny, to ja z przyjemnością oddam puszkę :)
coronado cherry bije wszystkie zapachy na głowę długo pachnie. Miałem już 4x :D
Nie ma lepszego zapachu. To jedny zapach którego czuć w cabrio z otwartym dachem reszta zapachów to porażka a miałem ich pełno. A te z atomizer to badziew godziny
I tu sie chyba wszyscy jednogłośnie zgadzamy :thumbright:
U mnie buble gum wożę w aucie i pachnie od jakiegoś pol roku :P ale już z tylu leży w bagażniku bo mnie denerwował..
Ja z własnego doświadczenia z zapachami california scents mogę śmiało polecić concord cranberry. Puszka leży już pół roku w samochodzie, a fajny zapach żurawiny nadal się unosi. Testowane 2 albo i 3 razy, nigdy się nie zawiodłem.
Co do wiśni - fakt, wiśnia mocno daje i długo trzyma, ale po pewnym czasie ten zapach już się mi osobiście nudzi i bardziej pachnie migdałami, aniżeli wiśnią :) Testowałem też gumę balonową (nie wytrzymałem słodyczy tego zapachu), mango, ananasa i truskawkę (świetne zapachy, ale jedna wielka porażka z wytrzymałością).
bus mb vario 815 (7,5 metrów długości) - 2x squash blossom już 4 miesiąc pachną tak samo intensywnie - mój numer 1
ale niestety 1 na 5 puszek się trafi jakaś franca nietrwała
Siemka, kiedy będzie kolejna tura? :D
bardzo niedługo
Ja trafilem chyba na jakis felerny egzemplarz New Car. Po 2-3 godzinach od wlozenia zapachu do samochodu, dwoch pasazerow prawie smiechem mnie zabilo nie dajac wiary, ze tego samego dnia otwieralem puszke. Chcialem zeby ladnie pachnialo w drodze na urodziny hehe..
Mój new car działa już ze 4 miesiące.
Nie spisu go na straty. On już tak ma, że nie pachnie. Po nocy wejdź do auta i "poniuchaj" czy czujesz świeżość ;)
Mnie ten new car się podoba bo niby jest ale jest niewyczowalny więc dla pasażerów jest taki jakby go nie było :P
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
skrzypul, okej skoro tak mowisz to dam mu szanse ;)
Przy okazji musze napisac, ze wczoraj otworzylem puszke z Lawenda i postawilem niedaleko kaloryfera. Bardzo sympatycznie to pachnie, lepiej niz te psikadla przeznaczone do mieszkan.
Czy ma ktoś jakieś spostrzeżenia o tych zapachach:
palm spring pineaple
hawaiian garden
cinamon garden
capristiano coconut?
czy CS ma coś co pachnie jak wunder baum black classic lub podobnie :D ? wczoraj miałem okazję powąchać cherry, nie mój klimat ale robi wrażenie skuteczność więc chętnie bym się skusił na coś z tej firmy..
New port new car- porażka. Nie czuć go w ogóle. Czuć jeszcze wunder baum, a tego nie..
Ten Garden też porażka max 10 pachnie
Po dostaniu przesylki z CS od sarina otworzylem Coronado i Newport. Powiem szczerze, ze wisienka jest mega intensywna, ale tez przyjemna jak dla mnie. Gdy wchodze do auta, nie mam jej za duzo, tak w sam raz ;) Z kolei po 3 dniach w aucie Newporta bylem troche rozczarowany jego zapachem a raczej jego brakiem. W porownaniu do Coronado prawie nie pachnie i dlugo sie "rozchodzi", poczulem go dopiero drugiego dnia. No i sam zapach jakos mi nie pasuje. Liczylem, ze bedzie cos podobnego do Newcara z Wunderbauma.
Mam jeszcze 3 inne zapachy - pina colade, route 66 i squash blossom, jak otworze, podziele sie wrazeniami ;)
pozdrawiam
Nie wiem co macie za odór w autach, że ten newport Wam nie podchodzi. Mój post nie ma w zamyśle nikogo obrażać. Dajcie mu miesiąc. On ma za zadanie nie mapierdzielac po nozdżach. Używałem go przez 1.5roku do przedwczoraj kiedy to kupiłem sobie fajnego misiaka i skropiłem perfumami :P
Ale wrócę do tego NewCara bo jest o tyle fajny, że jest neutralny. Wchodząc do auta nie odczuwa się żadnego niemilego zapachu i o to w Nim chodzi.
WunderBaum to killer dla nozdży ;)
Fakt, biorę z innego źródła. Może z tym z grupówki jest coś nie tak ale i tak będę Go bronił :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Po tygodniu wywaliłem New Cara z samochodu. Postawiłem w pokoju i ładnie pachnie. Otworzyłem za to Coronado Cherry. Wieczko od puszki położyłem w kuchni, a samą puszkę postawiłem w samochodzie. I co? MASAKRA. Jakie to jest słodkie! Aż mnie gardło o tego rozbolało. Wieczko, które postawiłem w kuchni, dało taki zapach,że po godzinie je wywaliłem, a do teraz nie mogę się pozbyć tego zapachu. :D Trzeba przyznać,że zapach jest intensywny, ale nie trafił w moje gusta.
100% poparcia. Coronado Cherry nie do wytrzymania, trzymałem w aucie praktycznie zamknięte, uchyliłem może na 0,5cm i waliło tak, że jak mechanik otworzył drzwi to o mało się nie przewrócił.
Z kolei New Car nie istniał kompletnie. Zdjąłem całkiem kratkę i leży na podłodze przy siedzeniu pasażera już drugi miesiąc, i nikt nic nie czuje, jak dla mnie kompletny niewypał...biedronkowe zapachy za 2zł pachną o wiele mocniej.